"Yerli Kömürün Geleceği Tartışılacak"

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:12, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:12 2913+ kez okundu.
 

"Yerli Kömürün Geleceği Tartışılacak"

Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın desteğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı, 18-19 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek.

Yerli kömür üretiminin en çevreci  teknolojilerle nasıl artırılabileceğinin tartışılacağı Çalıştay ve Fuar kapsamında sektörün sorun ve çözüm önerileri de masaya  yatırılacak. Kömür üretimi ile kömürden elektrik üretiminde aktif rol oynayan  özel sektör ve kamu kurumlarının temsilcileri, yurt içi ve yurt  dışındaki uzmanlar, üniversite ve AR-GE kuruluşları, finans uzmanları,  madenciler, santral yatırımcıları ile madencilik sektöründe ürün veya  hizmet sunan tedarikçiler 3. Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı’nda bir araya gelecek. 3. Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı kapsamında bu yıl  ilk kez Termik Santraller Çalıştayı da düzenlenecek. Ülkemizdeki  termik santrallerin her boyutuyla gündeme geleceği çalıştay  kapsamında  yerli ve milli projeler, çevreci teknolojiler, iş sağlığı  ve güvenliği gibi birçok konu tartışılacak.  KÖMÜRDER tarafından sektöre, ülke ekonomisine ve çevreye katkıda  bulunan sektör temsilcilerini desteklemek ve teşvik etmek amacıyla  düzenlenen ICCS 2019 Ödülleri de 3. Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı’nda sahiplerini bulacak.
Kömür Üreticileri Derneği (KÖMÜRDER) tarafından Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı'nın desteğiyle bu yıl üçüncüsü düzenlenen Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı, 18-19 Nisan 2019 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleşecek.

Yerli kömür üretiminin en çevreci  teknolojilerle nasıl artırılabileceğinin tartışılacağı Çalıştay ve Fuar kapsamında sektörün sorun ve çözüm önerileri de masaya  yatırılacak.

Kömür üretimi ile kömürden elektrik üretiminde aktif rol oynayan  özel sektör ve kamu kurumlarının temsilcileri, yurt içi ve yurt  dışındaki uzmanlar, üniversite ve AR-GE kuruluşları, finans uzmanları,  madenciler, santral yatırımcıları ile madencilik sektöründe ürün veya  hizmet sunan tedarikçiler 3. Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı’nda bir araya gelecek.

3. Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı kapsamında bu yıl  ilk kez Termik Santraller Çalıştayı da düzenlenecek. Ülkemizdeki  termik santrallerin her boyutuyla gündeme geleceği çalıştay  kapsamında  yerli ve milli projeler, çevreci teknolojiler, iş sağlığı  ve güvenliği gibi birçok konu tartışılacak.

 KÖMÜRDER tarafından sektöre, ülke ekonomisine ve çevreye katkıda  bulunan sektör temsilcilerini desteklemek ve teşvik etmek amacıyla  düzenlenen ICCS 2019 Ödülleri de 3. Temiz Kömür Teknolojileri Çalıştayı ve Fuarı’nda sahiplerini bulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.