TÜREB'in Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yıldırım Oldu

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:12, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:12 2304+ kez okundu.
 

TÜREB'in Yeni Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yıldırım Oldu

Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), Ankara'da gerçekleştirilen 12.Genel Kurul'unda yeni yönetimini seçti.

Rüzgar enerjisi sektörünün bir araya geldiği toplantıda, Hakan YILDIRIM başkanlığındaki yeni yönetim; sektörün farklı özellikteki rma ve kurumlarını en geniş şekilde temsil etmek üzere oluştu. 3 yıllık yeni dönemde Türkiye’de kurulu rüzgar gücünün artış göstermesi, ar-ge, yerlilik ve yatırımların sürdürülmesi, YEKA’lar, hibrid santraller, enerji depolama entegrasyonu gibi konuları gündemine alan yeni yönetim, akademi ve kamu kurumlarıyla eşgüdümlü faaliyetleri hedefleyecek. Yönetim Kurulu Başkanı Hakan YILDIRIM “Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği'nin yönetim kurulu başkanı olarak hizmet etme fırsatı benim için büyük bir onurdur. Sayın Ataseven'den bayrağı devralmaktan kıvanç duyuyorum ve devam eden başarımıza olumlu katkılarda bulunmak için sabırsızlanıyorum. Yönetim kurulumuzun etkileyici üyeleri, özverili personelimiz ve başarımız için çok önemli olacak olan TÜREB üyelerimiz ile birlikte yapacağımız çalışmaları dört gözle bekliyorum.”şeklinde açıklama yaptı. TÜREB Genel Sekreteri Güray EROL, dünyada olduğu gibi ülkemizde de yenilenebilir enerjide yeni bir dönemin başladığına vurdu yaparak: “ Rüzgar enerjisi sektörünün özellikle 2020 sonrası döneme dair hazırlıkları, izin süreçlerinin sadeleştirilmesi ve proje nansmanı için gerekli adımlar, yönetimi üstlenen ekibimizin önceliği olacaktır. Bu amaçla, sektörün tüm paydaşlarını temsil edecek, farklı alanlarda çalışabilecek çok yönlü bir liste oluşturduk.”dedi “Yeni Dönemin Rüzgarı” söylemiyle yola çıkan yönetim ekibi, enerji sektöründeki küresel gelişmeleri yakından takip ederek ülkemizin yerli ve milli kaynaklarından olan rüzgar enerjisinden daha etkin şekilde yararlanılması için sektörün ve ülkemizin geleceğine katkıda bulunmayı arzu etmektedir.
Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği (TÜREB), Ankara'da gerçekleştirilen 12.Genel Kurul'unda yeni yönetimini seçti.

Rüzgar enerjisi sektörünün bir araya geldiği toplantıda, Hakan YILDIRIM başkanlığındaki yeni yönetim; sektörün farklı özellikteki rma ve kurumlarını en geniş şekilde temsil etmek üzere oluştu.

3 yıllık yeni dönemde Türkiye’de kurulu rüzgar gücünün artış göstermesi, ar-ge, yerlilik ve yatırımların sürdürülmesi, YEKA’lar, hibrid santraller, enerji depolama entegrasyonu gibi konuları gündemine alan yeni yönetim, akademi ve kamu kurumlarıyla eşgüdümlü faaliyetleri hedefleyecek.

Yönetim Kurulu Başkanı Hakan YILDIRIM “Türkiye Rüzgar Enerjisi Birliği'nin yönetim kurulu başkanı olarak hizmet etme fırsatı benim için büyük bir onurdur. Sayın Ataseven'den bayrağı devralmaktan kıvanç duyuyorum ve devam eden başarımıza olumlu katkılarda bulunmak için sabırsızlanıyorum. Yönetim kurulumuzun etkileyici üyeleri, özverili personelimiz ve başarımız için çok önemli olacak olan TÜREB üyelerimiz ile birlikte yapacağımız çalışmaları dört gözle bekliyorum.”şeklinde açıklama yaptı.

TÜREB Genel Sekreteri Güray EROL, dünyada olduğu gibi ülkemizde de yenilenebilir enerjide yeni bir dönemin başladığına vurdu yaparak: “ Rüzgar enerjisi sektörünün özellikle 2020 sonrası döneme dair hazırlıkları, izin süreçlerinin sadeleştirilmesi ve proje nansmanı için gerekli adımlar, yönetimi üstlenen ekibimizin önceliği olacaktır. Bu amaçla, sektörün tüm paydaşlarını temsil edecek, farklı alanlarda çalışabilecek çok yönlü bir liste oluşturduk.”dedi

“Yeni Dönemin Rüzgarı” söylemiyle yola çıkan yönetim ekibi, enerji sektöründeki küresel gelişmeleri yakından takip ederek ülkemizin yerli ve milli kaynaklarından olan rüzgar enerjisinden daha etkin şekilde yararlanılması için sektörün ve ülkemizin geleceğine katkıda bulunmayı arzu etmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.