Sepaş Enerji "Sokağın Enerjisi" Fotoğraf Yarışmasında Sona Yaklaşıldı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 27.06.2019 - 11:48, Güncelleme: 27.06.2019 - 11:48 3433+ kez okundu.
 

Sepaş Enerji "Sokağın Enerjisi" Fotoğraf Yarışmasında Sona Yaklaşıldı

Sepaş Enerji tarafından düzenlenen Sokağın Enerjisi Fotoğraf Yarışmasına katılım sağlamak isteyenlere, kayıtların sonlanmasına son 10 gün kaldığı hatırlatıldı.

Hayatın her alanına ışık tutmak için yola çıkan Sepaş Enerji’nin,  sokağın, sokağa ait olanın, sokağı sokak yapan seslerin ve insanların  enerjisinden yola çıkarak düzenlediği “Sokağın Enerjisi” temalı  fotoğraf yarışmasında sona gelindi. Son başvuru tarihi 5 Temmuz olan  yarışmada, sokakların kendine has enerjisini fotoğraf sanatına en iyi  yansıtan isimler aranıyor. Mustafa Seven’in önderliğinde düzenlenen  yarışmada sokağın enerjisinde saklı kareleri en iyi yansıtan 3 kişi  özel ödüllerin sahibi olacak.    5 Temmuz’a kadar Kocaeli, Bolu, Düzce ve Sakarya’da ikamet eden 18  yaşından büyük kişilerin ücretsiz olarak katılabileceği yarışmada  genel kategorinin yanı sıra 21 yaş altı fotoğrafçıların eserlerinin  değerlendirileceği Genç Objektif kategorisi de bulunuyor. Yarışmanın  ilk üç kazananı Mustafa Seven ile Eylül ayında Gaziantep’e giderek  sokak fotoğrafçılığı gezisine katılma imkânı yakalayacak. Mustafa Seven’den birebir ders alma imkanının yanı sıra birinciye 5 bin TL,  ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye bin 500 TL para ödülü de verilecek. Genç Objektif Özel Ödülü kazananı da 1000 TL para ödülü verilecek.   
Sepaş Enerji tarafından düzenlenen Sokağın Enerjisi Fotoğraf Yarışmasına katılım sağlamak isteyenlere, kayıtların sonlanmasına son 10 gün kaldığı hatırlatıldı.

Hayatın her alanına ışık tutmak için yola çıkan Sepaş Enerji’nin,  sokağın, sokağa ait olanın, sokağı sokak yapan seslerin ve insanların  enerjisinden yola çıkarak düzenlediği “Sokağın Enerjisi” temalı  fotoğraf yarışmasında sona gelindi. Son başvuru tarihi 5 Temmuz olan  yarışmada, sokakların kendine has enerjisini fotoğraf sanatına en iyi  yansıtan isimler aranıyor. Mustafa Seven’in önderliğinde düzenlenen  yarışmada sokağın enerjisinde saklı kareleri en iyi yansıtan 3 kişi  özel ödüllerin sahibi olacak. 

 

5 Temmuz’a kadar Kocaeli, Bolu, Düzce ve Sakarya’da ikamet eden 18  yaşından büyük kişilerin ücretsiz olarak katılabileceği yarışmada  genel kategorinin yanı sıra 21 yaş altı fotoğrafçıların eserlerinin  değerlendirileceği Genç Objektif kategorisi de bulunuyor. Yarışmanın  ilk üç kazananı Mustafa Seven ile Eylül ayında Gaziantep’e giderek  sokak fotoğrafçılığı gezisine katılma imkânı yakalayacak. Mustafa Seven’den birebir ders alma imkanının yanı sıra birinciye 5 bin TL,  ikinciye 3 bin TL ve üçüncüye bin 500 TL para ödülü de verilecek. Genç Objektif Özel Ödülü kazananı da 1000 TL para ödülü verilecek. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.