AKEDAŞ’tan Enerji Verimliliği Atağı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 02.07.2019 - 10:55, Güncelleme: 02.07.2019 - 10:55 2539+ kez okundu.
 

AKEDAŞ’tan Enerji Verimliliği Atağı

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş, Göksun Kaymakamlığı çalışanlarına enerji verimliliği konusunda seminer verdi.

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş, Göksun Kaymakamlığı çalışanlarına  enerji verimliliği konusunda seminer,  Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda  gerçekleştirildi.   AKEDAŞ personellerinden Elektrik Elektronik Mühendisi Can Mustafa  Korelioğlu tarafından sunulan seminerde elektrik dağıtım şirketine  dair bilgiler. Seminerde verimli enerji tasarruf, doğrudan ve dolaylı  enerji tasarrufu ve neden enerjiyi verimli kullanmalıyız? başlıklar  altında açıklamalar yapıldı.   Bu tür seminerlerin ülke geneline yayılması gerektiğini söyleyen  AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş Elbistan Bölge Müdürü Ali Özberk, “Ulusal  enerji verimliliği eylem planında belirtildiği gibi, enerji  verimliliği ile enerji maliyetlerinin ekonomiye olan yükü hafifler,  enerjide arz güvenliği sağlanır. Dışa bağımlılıktan kaynaklanan  riskler azaltılır, düşük karbonlu ekonomiye geçiş ve çevrenin  korunması gibi ulusal stratejik hedefler gerçekleştirilebilir.  Sürdürülebilir kalkınmanın giderek önem kazanması enerji verimliliğine  yönelik çabaların değerini de artırmaktadır. Bu stratejilere bağlı  olarak enerjiyi verimli kullanma konusunda üzerimize düşeni yapmaya  çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.   Seminerin ardından konuşan Göksun Kaymakamlığı çalışanları,  aldıkları bilgilerin yararlı olduğunu ve hayata geçirmek için çaba  sarf edeceklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.
AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş, Göksun Kaymakamlığı çalışanlarına enerji verimliliği konusunda seminer verdi.

AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş, Göksun Kaymakamlığı çalışanlarına  enerji verimliliği konusunda seminer,  Arslanbey Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda  gerçekleştirildi.

 

AKEDAŞ personellerinden Elektrik Elektronik Mühendisi Can Mustafa  Korelioğlu tarafından sunulan seminerde elektrik dağıtım şirketine  dair bilgiler. Seminerde verimli enerji tasarruf, doğrudan ve dolaylı  enerji tasarrufu ve neden enerjiyi verimli kullanmalıyız? başlıklar  altında açıklamalar yapıldı.

 

Bu tür seminerlerin ülke geneline yayılması gerektiğini söyleyen  AKEDAŞ Elektrik Dağıtım A.Ş Elbistan Bölge Müdürü Ali Özberk, “Ulusal  enerji verimliliği eylem planında belirtildiği gibi, enerji  verimliliği ile enerji maliyetlerinin ekonomiye olan yükü hafifler,  enerjide arz güvenliği sağlanır. Dışa bağımlılıktan kaynaklanan  riskler azaltılır, düşük karbonlu ekonomiye geçiş ve çevrenin  korunması gibi ulusal stratejik hedefler gerçekleştirilebilir.  Sürdürülebilir kalkınmanın giderek önem kazanması enerji verimliliğine  yönelik çabaların değerini de artırmaktadır. Bu stratejilere bağlı  olarak enerjiyi verimli kullanma konusunda üzerimize düşeni yapmaya  çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Seminerin ardından konuşan Göksun Kaymakamlığı çalışanları,  aldıkları bilgilerin yararlı olduğunu ve hayata geçirmek için çaba  sarf edeceklerini belirterek, emeği geçenlere teşekkürlerini iletti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.