4. İstanbul İç Tesisat Buluşması 23 Kasım 2022’de Gerçekleşecek

GÜNCEL 12.10.2022 - 10:06, Güncelleme: 12.10.2022 - 10:42 2734+ kez okundu.
 

4. İstanbul İç Tesisat Buluşması 23 Kasım 2022’de Gerçekleşecek

4. İstanbul İç Tesisat Buluşması sektörün önde gelen firmalarının katılımıyla 23 Kasım 2022’de “YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi”nde gerçekleştirilecektir.

İGDAŞ ve ODAKLI GRUP iş birliği GAZBİR-GAZMER ve DOSİDER stratejik partnerliğinde gerçekleşecek olan buluşmada, “Doğalgaz’ın Verimli ve Güvenli Kullanımı” ana teması işlenecektir. ‘’Doğalgaz'ın Verimli ve Güvenli Kullanımı” başlığını mercek altına alacağımız 4. İstanbul İç Tesisat Buluşması'nda tesisat firmaları, mekanik tasarım ve uygulama firmaları, proje firmaları, sektöre mal ve hizmet sağlayan firmaların  yöneticilerinin yanı sıra GAZBİR ve GAZMER yöneticileri, Türkiye’nin değişik bölgelerinden gaz dağıtım şirketlerinin üst düzey yöneticileri  ve STK’ların temsilcileri davet edilecektir. Konusunda uzman çok değerli konuşmacıların katılımı ile gerçekleşecek ve Armatür Derneği, DODER, MMO, MÜKAD, TESİDER  ve TTMD'nin de derneklerin de desteklediği 4. İstanbul İç Tesisat Buluşması’nda sektörün  tüm paydaşlarını bir araya gelecek.
4. İstanbul İç Tesisat Buluşması sektörün önde gelen firmalarının katılımıyla 23 Kasım 2022’de “YTÜ Davutpaşa Kongre ve Kültür Merkezi”nde gerçekleştirilecektir.

İGDAŞ ve ODAKLI GRUP iş birliği GAZBİR-GAZMER ve DOSİDER stratejik partnerliğinde gerçekleşecek olan buluşmada, “Doğalgaz’ın Verimli ve Güvenli Kullanımı” ana teması işlenecektir.

‘’Doğalgaz'ın Verimli ve Güvenli Kullanımı” başlığını mercek altına alacağımız 4. İstanbul İç Tesisat Buluşması'nda tesisat firmaları, mekanik tasarım ve uygulama firmaları, proje firmaları, sektöre mal ve hizmet sağlayan firmaların  yöneticilerinin yanı sıra GAZBİR ve GAZMER yöneticileri, Türkiye’nin değişik bölgelerinden gaz dağıtım şirketlerinin üst düzey yöneticileri  ve STK’ların temsilcileri davet edilecektir.

Konusunda uzman çok değerli konuşmacıların katılımı ile gerçekleşecek ve Armatür Derneği, DODER, MMO, MÜKAD, TESİDER  ve TTMD'nin de derneklerin de desteklediği 4. İstanbul İç Tesisat Buluşması’nda sektörün  tüm paydaşlarını bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.