Akfen Yenilenebilir Enerji, Dünyada İlk 30 Şirket Arasında

ŞİRKET 11.11.2022 - 13:06, Güncelleme: 11.11.2022 - 13:10 1913+ kez okundu.
 

Akfen Yenilenebilir Enerji, Dünyada İlk 30 Şirket Arasında

Akfen Yenilenebilir Enerji, çevresel ve sosyal yönetişim ile sürdürülebilirlik alanında dünyanın ilk 30 şirketi arasına girdi.

Şrketten yapılan açıklamaya göre, tamamı yerli ve yenilenebilir kaynaklardan enerji üretimi yapan şirket, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's tarafından hazırlanan çevresel ve sosyal yönetişim ile sürdürülebilirlik raporunda 70 genel skor elde ederek, tüm sektörler bazında dünyada ilk 30 şirket arasında yer aldı. Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Kayrıl Karabeyoğlu, şirketin elektrik üretimi yanında iklim değişikliği ile mücadele ettiğini belirterek, şunları kaydetti: "Şirket olarak tamamı yenilenebilir enerji alanındaki kaynaklardan oluşan üretim karışımımız ve bu alanda üretici olmaya yönelik taahhüdümüzü sürdürüyoruz. Sadece elektrik üretimi değil, iklim değişikliği ile mücadele, biyo-çeşitliliği koruma, çevresel ile sosyal yönetim ve bulunduğumuz bölgelerdeki paydaşların yaşam standartlarını artırmayı hedeflediğimiz sosyal sorumluluk çalışmalarımız ile bunun gibi uluslararası alanda kabul gören başarılarımızın sayısını artırmayı hedefliyoruz."
Akfen Yenilenebilir Enerji, çevresel ve sosyal yönetişim ile sürdürülebilirlik alanında dünyanın ilk 30 şirketi arasına girdi.

Şrketten yapılan açıklamaya göre, tamamı yerli ve yenilenebilir kaynaklardan enerji üretimi yapan şirket, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody's tarafından hazırlanan çevresel ve sosyal yönetişim ile sürdürülebilirlik raporunda 70 genel skor elde ederek, tüm sektörler bazında dünyada ilk 30 şirket arasında yer aldı.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Akfen Yenilenebilir Enerji Genel Müdürü Kayrıl Karabeyoğlu, şirketin elektrik üretimi yanında iklim değişikliği ile mücadele ettiğini belirterek, şunları kaydetti:

"Şirket olarak tamamı yenilenebilir enerji alanındaki kaynaklardan oluşan üretim karışımımız ve bu alanda üretici olmaya yönelik taahhüdümüzü sürdürüyoruz. Sadece elektrik üretimi değil, iklim değişikliği ile mücadele, biyo-çeşitliliği koruma, çevresel ile sosyal yönetim ve bulunduğumuz bölgelerdeki paydaşların yaşam standartlarını artırmayı hedeflediğimiz sosyal sorumluluk çalışmalarımız ile bunun gibi uluslararası alanda kabul gören başarılarımızın sayısını artırmayı hedefliyoruz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.