Aksa Elektrik, Esnafa ve Ticaret Odalarına İndirimli Elektrik Sunmaya Başladı

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.03.2020 - 11:05, Güncelleme: 11.03.2020 - 11:05 3287+ kez okundu.
 

Aksa Elektrik, Esnafa ve Ticaret Odalarına İndirimli Elektrik Sunmaya Başladı

Aksa Elektrik, hizmet verdiği dokuz ilde esnafa ve ticaret odalarına özel indirimli elektrik tarifesi uygulamaya başladı.

Aksa Elektrik, hizmet verdiği dokuz ilde esnafa ve ticaret  odalarına özel indirimli elektrik tarifesi uygulamaya başladı. Meslek  örgütleri ile yapılan iş birliğiyle, Aksa Elektrik'in hizmet  bölgesinde bulunan odalar indirimli elektrik kullanabilecek.   Çoruh Bölgesi'nde Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin'de Fırat Bölgesi'nde ise Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli'de yaklaşık 2.2 milyon aboneye elektrik tedariki sağlayan Aksa Elektrik, hizmet  bölgesi içerisinde gerçekleştirdiği anlaşmalarla esnafa indirimli  elektrik sunmaya başladı.   Önümüzdeki günlerde Gümüşhane, Trabzon, Tunceli ve Bingöl'deki  esnafa özel olarak da indirimli elektrik fırsatı sunmaya hazırlanan Aksa Elektrik, böylece hizmet bölgesindeki ticarethaneleri indirimli  elektrikle buluşturmuş olacak.   Aksa Elektrik'in oda üyelerine özel hazırladığı indirimli elektrik  fırsatlarından yararlanmak isteyen ticarethane aboneleri, üye  oldukları oda belgeleriyle kendilerine en yakın Aksa Elektrik Müşteri Hizmet Merkezlerinden işlemlerini kolayca yaptırarak indirimli  elektriği kullanabiliyor.  
Aksa Elektrik, hizmet verdiği dokuz ilde esnafa ve ticaret odalarına özel indirimli elektrik tarifesi uygulamaya başladı.

Aksa Elektrik, hizmet verdiği dokuz ilde esnafa ve ticaret  odalarına özel indirimli elektrik tarifesi uygulamaya başladı. Meslek  örgütleri ile yapılan iş birliğiyle, Aksa Elektrik'in hizmet  bölgesinde bulunan odalar indirimli elektrik kullanabilecek.

 

Çoruh Bölgesi'nde Trabzon, Rize, Giresun, Gümüşhane ve Artvin'de Fırat Bölgesi'nde ise Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli'de yaklaşık 2.2 milyon aboneye elektrik tedariki sağlayan Aksa Elektrik, hizmet  bölgesi içerisinde gerçekleştirdiği anlaşmalarla esnafa indirimli  elektrik sunmaya başladı.

 

Önümüzdeki günlerde Gümüşhane, Trabzon, Tunceli ve Bingöl'deki  esnafa özel olarak da indirimli elektrik fırsatı sunmaya hazırlanan Aksa Elektrik, böylece hizmet bölgesindeki ticarethaneleri indirimli  elektrikle buluşturmuş olacak.

 

Aksa Elektrik'in oda üyelerine özel hazırladığı indirimli elektrik  fırsatlarından yararlanmak isteyen ticarethane aboneleri, üye  oldukları oda belgeleriyle kendilerine en yakın Aksa Elektrik Müşteri Hizmet Merkezlerinden işlemlerini kolayca yaptırarak indirimli  elektriği kullanabiliyor.
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.