Aksa Jeneratör Mısır’da Enerji Sektörüyle Buluştu

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2019 - 12:13, Güncelleme: 07.11.2019 - 12:13 2146+ kez okundu.
 

Aksa Jeneratör Mısır’da Enerji Sektörüyle Buluştu

Aksa Jeneratör, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen 29. Electricx Uluslararası Orta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı’na katıldı.

Kazancı Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin  lider jeneratör üreticisi Aksa Jeneratör, 29. Electricx UluslararasıOrta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı’na katıldı. Aksa, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen fuarda yenilikçi ürün ve  hizmetlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.   Kahire’de Egypt International Exhibition Centre’da  gerçekleşen fuarda Aksa, en yeni ürün ve hizmetleri hakkında  bilgilendirme yaparak ziyaretçilerin sorularını yanıtlandırırken görüş  ve önerilerini dinledi. Aksa Jeneratör’ün sergilediği yenilikçi ürün  ve hizmetler fuarda büyük ilgi gördü. 1990 yılından bu yana düzenlenen ve enerji sektörünü bir araya  getiren fuara, her yıl sektörden önemli temsilciler katılırken ayrıca  hükümet yetkilileri, ticari alıcılar, acente ve distribütörler, proje  sahipleri, danışmanlar, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve  girişimciler de yer aldı.   Farklı kıtalarda organize edilen fuarlara katılarak pek çok sektör  temsilcisiyle bir araya gelme imkânı bulduklarını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:  “Bir Türk markası olarak 168 ülkeye yaptığımız ihracat ile jeneratör  sektöründe dünya çapında bir oyuncuyuz. 2025 yılına kadar dünyada en  büyük ilk üç üretici firmadan biri olması hedefiyle çalışıyoruz. Afrika’nın kuzeydoğusunda yer alan Mısır’da uzun yıllardır faaliyet  gösteriyoruz. Bölge sürekli gelişim gösterdiğinden burada gerçekleşen  fuarlara katılarak hem ülkemizi tanıtıyor hem de ürün ve  hizmetlerimizi ziyaretçilere sunma fırsatını yakalıyoruz. Bu anlamda  farklı coğrafyalarda gerçekleştirilen fuarlara katılarak hedefimize  bir adım daha yaklaşıyoruz.”dedi.  
Aksa Jeneratör, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen 29. Electricx Uluslararası Orta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı’na katıldı.

Kazancı Holding bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Türkiye’nin  lider jeneratör üreticisi Aksa Jeneratör, 29. Electricx UluslararasıOrta Doğu ve Afrika Elektrik ve Enerji Fuarı’na katıldı. Aksa, Mısır’ın başkenti Kahire’de düzenlenen fuarda yenilikçi ürün ve  hizmetlerini sektör profesyonelleriyle buluşturdu.

 

Kahire’de Egypt International Exhibition Centre’da  gerçekleşen fuarda Aksa, en yeni ürün ve hizmetleri hakkında  bilgilendirme yaparak ziyaretçilerin sorularını yanıtlandırırken görüş  ve önerilerini dinledi. Aksa Jeneratör’ün sergilediği yenilikçi ürün  ve hizmetler fuarda büyük ilgi gördü. 1990 yılından bu yana düzenlenen ve enerji sektörünü bir araya  getiren fuara, her yıl sektörden önemli temsilciler katılırken ayrıca  hükümet yetkilileri, ticari alıcılar, acente ve distribütörler, proje  sahipleri, danışmanlar, mimarlar, mühendisler, müteahhitler ve  girişimciler de yer aldı.

 

Farklı kıtalarda organize edilen fuarlara katılarak pek çok sektör  temsilcisiyle bir araya gelme imkânı bulduklarını belirten Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker konu ile ilgili şu açıklamalarda bulundu:  “Bir Türk markası olarak 168 ülkeye yaptığımız ihracat ile jeneratör  sektöründe dünya çapında bir oyuncuyuz. 2025 yılına kadar dünyada en  büyük ilk üç üretici firmadan biri olması hedefiyle çalışıyoruz. Afrika’nın kuzeydoğusunda yer alan Mısır’da uzun yıllardır faaliyet  gösteriyoruz. Bölge sürekli gelişim gösterdiğinden burada gerçekleşen  fuarlara katılarak hem ülkemizi tanıtıyor hem de ürün ve  hizmetlerimizi ziyaretçilere sunma fırsatını yakalıyoruz. Bu anlamda  farklı coğrafyalarda gerçekleştirilen fuarlara katılarak hedefimize  bir adım daha yaklaşıyoruz.”dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.