Altaş Jeneratör Web Sitesini ve Logosunu Yeniledi

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:11, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:11 3359+ kez okundu.
 

Altaş Jeneratör Web Sitesini ve Logosunu Yeniledi

Altaş Jeneratör, yenilenen vizyonu ve yeni kimliğiyle jeneratör sektöründe dikkat çekmeyi hedefliyor.

Altaş Jeneratör, yaşadığı hızlı dönüşümü yenilenen  kurumsal yüzüyle de destekliyor. 2018 yılında, ürün ve hizmet  çeşitliliğinden müşteri deneyimini iyileştirme yönünde atılan  adımlara, yeni ihracat noktalarına kadar birçok yeniliği 2018 yılında  hayata geçiren Altaş Jeneratör, yenilenen marka kimliği ile de daha  fazlasını sunma azmini ve kararlılığını yansıtıyor. Web sitesi, logosu  ve marka kimliği ile 360 derece değişim yaşayan Altaş Jeneratör, hala  gelişmekte olan yapısı ile bir dünya markası olma yolunda hızla  ilerliyor. Altaş Jenaratör’ün yenilenen logosunda, şirket adının ilk harfi  olan “A” harfinin etrafında dönüş yapan ve bu dönüş ile enerji  dönüşümünü, yeniliği ve gelişimi temsil eden bir ok bulunuyor. Bu okun  harf ile bütünleşik bir yapıda ve kesintisiz olması ise ‘kesintisiz  enerji’yi ifade ediyor. Markanın bu dönüşüm dönemindeki vizyonuna yönelik geliştirilen  ‘‘Run for more’’ söylemi ise, Altaş Jeneratör’ün değişen ve  dijitalleşen dünya koşullarında müşterilerinin beklentilerinin ötesine  geçerek proaktif bir yaklaşımla daha fazlasına ulaşma arzusunu, artan  heyecanı ve tutkusuyla daha fazlası için çalışma azmini yansıtıyor. Altaş bu sloganla ayrıca katma değer yaratabilmek adına tüm insanlığa  inovatif bir anlayışla daha fazlası için birlikte yol alma çağrısı  yapıyor.
Altaş Jeneratör, yenilenen vizyonu ve yeni kimliğiyle jeneratör sektöründe dikkat çekmeyi hedefliyor.

Altaş Jeneratör, yaşadığı hızlı dönüşümü yenilenen  kurumsal yüzüyle de destekliyor. 2018 yılında, ürün ve hizmet  çeşitliliğinden müşteri deneyimini iyileştirme yönünde atılan  adımlara, yeni ihracat noktalarına kadar birçok yeniliği 2018 yılında  hayata geçiren Altaş Jeneratör, yenilenen marka kimliği ile de daha  fazlasını sunma azmini ve kararlılığını yansıtıyor. Web sitesi, logosu  ve marka kimliği ile 360 derece değişim yaşayan Altaş Jeneratör, hala  gelişmekte olan yapısı ile bir dünya markası olma yolunda hızla  ilerliyor.

Altaş Jenaratör’ün yenilenen logosunda, şirket adının ilk harfi  olan “A” harfinin etrafında dönüş yapan ve bu dönüş ile enerji  dönüşümünü, yeniliği ve gelişimi temsil eden bir ok bulunuyor. Bu okun  harf ile bütünleşik bir yapıda ve kesintisiz olması ise ‘kesintisiz  enerji’yi ifade ediyor. Markanın bu dönüşüm dönemindeki vizyonuna yönelik geliştirilen  ‘‘Run for more’’ söylemi ise, Altaş Jeneratör’ün değişen ve  dijitalleşen dünya koşullarında müşterilerinin beklentilerinin ötesine  geçerek proaktif bir yaklaşımla daha fazlasına ulaşma arzusunu, artan  heyecanı ve tutkusuyla daha fazlası için çalışma azmini yansıtıyor. Altaş bu sloganla ayrıca katma değer yaratabilmek adına tüm insanlığa  inovatif bir anlayışla daha fazlası için birlikte yol alma çağrısı  yapıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.