AYEDAŞ 2019’un Üçüncü Çeyreğinde Hedeflerini Gerçekleştirdi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.11.2019 - 12:09, Güncelleme: 07.11.2019 - 12:09 3269+ kez okundu.
 

AYEDAŞ 2019’un Üçüncü Çeyreğinde Hedeflerini Gerçekleştirdi

İstanbul Anadolu Yakası bölgelerine hizmet veren İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) 2019’un üçüncü çeyreğinde bakım, onarım ve yatırım hedeflerini başarıyla gerçekleştirdi.

Sektöre getirdiği yenilikler ve müşteri odaklı çalışma anlayışını  benimseyen İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), 2019 yılının üçüncü çeyreğinde Anadolu Yakası’nda  kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik dağıtımı için bakım, onarım  çalışmalarına hız kesmeden devam etti.   Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile  gerçekleştiren AYEDAŞ, yılın üçüncü çeyreğinde de müşteri ve çözüm  odaklı yaklaşımı sayesinde yine başarılı çalışmalara imza attı.   AYEDAŞ, hizmet verdiği 7 bin 635 trafo ve 24 bin 233 kilometre hat  uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi  amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.   Daha aydınlık bir kent için Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da yılın ilk çeyreğinde 12 bin110 aydınlatma  armatürünün bakımını gerçekleştiren AYEDAŞ ekipleri, yine adı geçen  ilçelerde 136,5 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte 922  elektrik panosu ve 29 trafo merkezinde yenileme çalışması tamamlandı. Ayrıca bin 524 dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildi.   AYEDAŞ, sektörün pazar dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini  insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Hizmet  verdiği 3 milyona yakın müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla  toplam 35 kilometrelik yeni kablo döşeyen AYEDAŞ ekipleri, 101  kilometrelik kabloyu da yer altına aldı. Kentte, 5280 yeni aydınlatma  armatürünün montajı da tamamlandı.   AYEDAŞ ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında ekonomik ömrünü  dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken,  kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan  aydınlatma armatürlerini de bakım ve onarımdan geçirdi.   Sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve  aydınlatma yatırımlarını sürdüren AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki okul sokaklarına da hassasiyetle yaklaştı. Gündüz  süreleri kısalmadan öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin daha  güvenli ulaşımları için çalışmalarını hızlandıran AYEDAŞ ekipleri, bin 220 okul sokağında 12 bin 654 aydınlatma direğini güvenlik kontrolünden  geçirerek tüm armatürlerin aydınlatma kontrollerini tamamdı. Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile AYEDAŞ 2019  yılının üçüncü çeyreğinde koymuş olduğu hedefleri başarıyla  gerçekleştirdi.    
İstanbul Anadolu Yakası bölgelerine hizmet veren İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ) 2019’un üçüncü çeyreğinde bakım, onarım ve yatırım hedeflerini başarıyla gerçekleştirdi.

Sektöre getirdiği yenilikler ve müşteri odaklı çalışma anlayışını  benimseyen İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş. (AYEDAŞ), 2019 yılının üçüncü çeyreğinde Anadolu Yakası’nda  kesintisiz ve sürdürülebilir elektrik dağıtımı için bakım, onarım  çalışmalarına hız kesmeden devam etti.

 

Elektrik dağıtımını dijitalleşme odaklı projeler ve yatırımlar ile  gerçekleştiren AYEDAŞ, yılın üçüncü çeyreğinde de müşteri ve çözüm  odaklı yaklaşımı sayesinde yine başarılı çalışmalara imza attı.

 

AYEDAŞ, hizmet verdiği 7 bin 635 trafo ve 24 bin 233 kilometre hat  uzunluğunda sürdürülebilir ve kesintisiz enerji sağlanabilmesi  amacıyla bakım, yenileme ve yatırım çalışmalarını sürdürdü.

 

Daha aydınlık bir kent için Adalar, Ataşehir, Beykoz, Çekmeköy, Kadıköy, Kartal, Maltepe, Pendik, Sancaktepe, Sultanbeyli, Şile, Tuzla, Ümraniye ve Üsküdar’da yılın ilk çeyreğinde 12 bin110 aydınlatma  armatürünün bakımını gerçekleştiren AYEDAŞ ekipleri, yine adı geçen  ilçelerde 136,5 kilometrelik hattın bakımını yaptı. Kentte 922  elektrik panosu ve 29 trafo merkezinde yenileme çalışması tamamlandı. Ayrıca bin 524 dağıtım merkezinin de bakımı gerçekleştirildi.

 

AYEDAŞ, sektörün pazar dinamiklerine odaklanarak faaliyetlerini  insan, çözüm ve inovasyon odağında sürdürmeye devam ediyor. Hizmet  verdiği 3 milyona yakın müşterisine daha iyi hizmet vermek amacıyla  toplam 35 kilometrelik yeni kablo döşeyen AYEDAŞ ekipleri, 101  kilometrelik kabloyu da yer altına aldı. Kentte, 5280 yeni aydınlatma  armatürünün montajı da tamamlandı.

 

AYEDAŞ ekiplerinin yaptığı çalışmalar kapsamında ekonomik ömrünü  dolduran aydınlatma ekipmanlarını yenileriyle değiştirirken,  kullanılır durumda olan fakat dış etkenler sebebiyle arızalanan  aydınlatma armatürlerini de bakım ve onarımdan geçirdi.

 

Sürdürülebilir ve kaliteli enerji sağlamak için şebeke ve  aydınlatma yatırımlarını sürdüren AYEDAŞ, İstanbul Anadolu Yakası’ndaki okul sokaklarına da hassasiyetle yaklaştı. Gündüz  süreleri kısalmadan öğrencilerin, öğretmenlerin ve velilerin daha  güvenli ulaşımları için çalışmalarını hızlandıran AYEDAŞ ekipleri, bin 220 okul sokağında 12 bin 654 aydınlatma direğini güvenlik kontrolünden  geçirerek tüm armatürlerin aydınlatma kontrollerini tamamdı. Söz konusu bakım, onarım ve yatırım rakamları ile AYEDAŞ 2019  yılının üçüncü çeyreğinde koymuş olduğu hedefleri başarıyla  gerçekleştirdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.