Başkan Şentürk, Yeni Dönem İçin Güven Tazeledi

ŞİRKET 23.10.2023 - 11:47, Güncelleme: 23.10.2023 - 12:35 3059+ kez okundu.
 

Başkan Şentürk, Yeni Dönem İçin Güven Tazeledi

Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği (JESDER)’in Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Enerjeo Kemaliye A.Ş. Temsilcisi Ufuk Şentürk seçildi.

Olağan Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda Ufuk Şentürk’ün Başkanlığında Maren Maraş Elk. Ürt. San Tic. A.Ş. Temsilcisi Mehmet Şişman Başkan Vekili, Sanko Enerji Temsilcisi Mehmet Kaygusuz Başkan Yardımcısı, Çelikler Jeo. Elek. A.Ş. Tüzel Kişilik Temsilcisi Muharrem Durmuş Sayman ve RSC Elektrik A.Ş. Tüzel Kişilik Temsilcisi Haydar Arda Çakmak Genel Sekreter olarak görevlerine başladı. Dernek üyelerine kendisine gösterdikleri güven dolayısıyla teşekkür eden JESDER Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Şentürk, yeni dönemde jeotermal enerjinin sera ve konut ısıtma gibi alternatif kullanımlarda daha aktif kullanılabilmesi, yenilenebilir enerjinin finansmanı, jeotermal akışkandan değerli mineral ve lityum eldesi, SEÖS mevzuatının jeotermal santraller için uygun hale getirilmesi ve Türk Jeotermal Kanunu’nun meclise sevki için çalışmalarda bulunulacağını belirtti.
Jeotermal Elektrik Santral Yatırımcıları Derneği (JESDER)’in Olağan Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanlığı’na Enerjeo Kemaliye A.Ş. Temsilcisi Ufuk Şentürk seçildi.

Olağan Genel Kurul’da yapılan seçim sonucunda Ufuk Şentürk’ün Başkanlığında Maren Maraş Elk. Ürt. San Tic. A.Ş. Temsilcisi Mehmet Şişman Başkan Vekili, Sanko Enerji Temsilcisi Mehmet Kaygusuz Başkan Yardımcısı, Çelikler Jeo. Elek. A.Ş. Tüzel Kişilik Temsilcisi Muharrem Durmuş Sayman ve RSC Elektrik A.Ş. Tüzel Kişilik Temsilcisi Haydar Arda Çakmak Genel Sekreter olarak görevlerine başladı.

Dernek üyelerine kendisine gösterdikleri güven dolayısıyla teşekkür eden JESDER Yönetim Kurulu Başkanı Ufuk Şentürk, yeni dönemde jeotermal enerjinin sera ve konut ısıtma gibi alternatif kullanımlarda daha aktif kullanılabilmesi, yenilenebilir enerjinin finansmanı, jeotermal akışkandan değerli mineral ve lityum eldesi, SEÖS mevzuatının jeotermal santraller için uygun hale getirilmesi ve Türk Jeotermal Kanunu’nun meclise sevki için çalışmalarda bulunulacağını belirtti.

Başkan Şentürk, güven tazeledi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.