Başkentgaz Yönetiminde Yeni Atamalar Yapıldı

ŞİRKET 14.04.2022 - 11:45, Güncelleme: 18.04.2022 - 10:43 5439+ kez okundu.
 

Başkentgaz Yönetiminde Yeni Atamalar Yapıldı

Başkentgaz Yönetim Kurulu kararları ile Genel Müdür Yardımcılığına H. Işık Deniş'i ve İşletme Direktörlüğü’ne İlker Tınaz'ı getirdi.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, Başkentgaz, çalışanlarının birikim ve yeteneklerini daha büyük başarılara dönüştürmek için yönetimi atamalarla güçlendirdi. özel ve ilk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi olan Başkentgaz, yönetim kurulu kararları ile yönetim ekibinde yeni atamalar getirdi. H. Işık Deniş, Başkentgaz Genel Müdür Yardımcılığına Atandı Başkentgaz'da İşletme Direktörü olarak görev yapan H. Işık Deniş, şirkete değer katan yaklaşımı ile Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği'nde eğitimini tamamlayan Deniş, Enerya Grubunda farklı bölgelerde uzun yıllar üst düzey yönetici olarak görev yaptı. 2021 yılının Mart ayında Başkentgaz'da İşletme Direktörü olarak çalışmaya başlayan Işık Deniş, doğal gaz dağıtım şebeke yönetim ve işletme faaliyetlerinde hayata geçirdiği projelerin şirkete kattığı değerle Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek.   Bakşentgaz'ın Yeni İşletme Direktörü İlker Tınaz  Başkentgaz'da uzun yıllardır Acil Müdahale ve Teknik İşler Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten İlker Tınaz, İşletme Direktörü olarak atandı. Kırıkkale Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan İlker Tınaz, 2007 yılından bu yana Başkentgaz’da Acil Müdahale ve Teknik İşler biriminde çalışıyor. Abonelerin can ve mal güvenliği için hem Acil 187 yönetimini hem de dağıtım hattı işletme güvenliğini başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Uzun yıllar edindiği bilgi, deneyim ve yeterlilikle Nisan 2022 itibariyle Başkentgaz’da Acil Müdahale ve Teknik İşler, İç Tesisat, Bakım Onarım, SCADA Müdürlüklerinden sorumlu İşletme Direktörü olarak görevine devam edecek.
Başkentgaz Yönetim Kurulu kararları ile Genel Müdür Yardımcılığına H. Işık Deniş'i ve İşletme Direktörlüğü’ne İlker Tınaz'ı getirdi.

Şirketin yaptığı açıklamaya göre, Başkentgaz, çalışanlarının birikim ve yeteneklerini daha büyük başarılara dönüştürmek için yönetimi atamalarla güçlendirdi. özel ve ilk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı şirketi olan Başkentgaz, yönetim kurulu kararları ile yönetim ekibinde yeni atamalar getirdi.

H. IŞIK DENİŞ1.jpg

H. Işık Deniş, Başkentgaz Genel Müdür Yardımcılığına Atandı

Başkentgaz'da İşletme Direktörü olarak görev yapan H. Işık Deniş, şirkete değer katan yaklaşımı ile Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. İstanbul Teknik Üniversitesi Petrol ve Doğal Gaz Mühendisliği'nde eğitimini tamamlayan Deniş, Enerya Grubunda farklı bölgelerde uzun yıllar üst düzey yönetici olarak görev yaptı. 2021 yılının Mart ayında Başkentgaz'da İşletme Direktörü olarak çalışmaya başlayan Işık Deniş, doğal gaz dağıtım şebeke yönetim ve işletme faaliyetlerinde hayata geçirdiği projelerin şirkete kattığı değerle Genel Müdür Yardımcısı olarak görevine devam edecek.

 

İlker TINAZ1.jpg

Bakşentgaz'ın Yeni İşletme Direktörü İlker Tınaz 

Başkentgaz'da uzun yıllardır Acil Müdahale ve Teknik İşler Müdürlüğü görevini başarıyla yürüten İlker Tınaz, İşletme Direktörü olarak atandı. Kırıkkale Üniversitesi Makine Mühendisliği mezunu olan İlker Tınaz, 2007 yılından bu yana Başkentgaz’da Acil Müdahale ve Teknik İşler biriminde çalışıyor. Abonelerin can ve mal güvenliği için hem Acil 187 yönetimini hem de dağıtım hattı işletme güvenliğini başarılı bir şekilde gerçekleştiriyor. Uzun yıllar edindiği bilgi, deneyim ve yeterlilikle Nisan 2022 itibariyle Başkentgaz’da Acil Müdahale ve Teknik İşler, İç Tesisat, Bakım Onarım, SCADA Müdürlüklerinden sorumlu İşletme Direktörü olarak görevine devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.