Bayi ve Yetkili Servis Ağını Genişletmeye Devam Ediyoruz

ŞİRKET 10.11.2023 - 10:39, Güncelleme: 10.11.2023 - 10:44 3134+ kez okundu.
 

Bayi ve Yetkili Servis Ağını Genişletmeye Devam Ediyoruz

Termo Teknik, kesintisiz tedarik olanaklarını arttırmak amacıyla Çorlu’da bulunan panel radyatör fabrikasında yatırımlara, son kullanıcı ve ısıtma sektörü profesyonellerine daha yakın olmak amacıyla da bayi ve yetkili servis ağını genişletmeye devam ediyor.

Çorlu’da kurulu panel radyatör fabrikasında, Silüet ve Termolux serisi panel radyatörleri üreterek, yurtiçi ve yurtdışına satışını gerçekleştiren, İngiltere’de, hatayı sıfıra yakın seviyeye indiren 6 sigma kalite yönetimi ile ödüllü tesislerde  üretilen  LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi ve EVOMAX 2 Duvar Tipi  Yoğuşmalı Kazan serisini de Türk tüketicisine sunan Termo Teknik bayi ve yetkili servis ağını genişletmeye devam ediyor. Türkiye’nin tamamında  180 yetkili servis ağı, 200’ün üzerinde bayi ve 500’ün üzerinde satış noktası ile faaliyet gösteren Termo Teknik, her koşulda iş ortaklarının yanında olmayı gelişim stratejisinin bir parçası olarak görüyor. Termo Teknik Türkiye Satış Müdürü Cem Bayramoğlu, bayiler ile sıkı iletişimin pandemi ve deprem felaketi dönemlerinde ve sonrasında artarak sürdüğünü, yeni bayilerin katılımı  ile  Termo Teknik’in son kullanıcılara ve ısıtma sektörü profesyonellerine daha yakın hale geldiğini söyledi. BAYİ GELİŞİMİ Bayilerin gelişiminin Termo Teknik açısından çok önemli olduğunu belirten Bayramoğlu şöyle devam etti: “Ürünlerimizin satış, montaj ve tamirini gerçekleştiren iş ortaklarımız faaliyetimizin en önemli parçalarından birisini oluşturuyor. Bayilerimize kesintisiz ürün sağlamaya, eğitim faaliyetlerimiz ve toplantılarımızla teknik gelişimlerine destek sunmaya özen gösteriyoruz. Ziyaretlerimizle bire bir iletişimimizi en üst düzeyde tutuyor, her koşulda ortak çözümler geliştirmeyi önemsiyoruz”
Termo Teknik, kesintisiz tedarik olanaklarını arttırmak amacıyla Çorlu’da bulunan panel radyatör fabrikasında yatırımlara, son kullanıcı ve ısıtma sektörü profesyonellerine daha yakın olmak amacıyla da bayi ve yetkili servis ağını genişletmeye devam ediyor.

Çorlu’da kurulu panel radyatör fabrikasında, Silüet ve Termolux serisi panel radyatörleri üreterek, yurtiçi ve yurtdışına satışını gerçekleştiren, İngiltere’de, hatayı sıfıra yakın seviyeye indiren 6 sigma kalite yönetimi ile ödüllü tesislerde  üretilen  LOGIC Premix Yoğuşmalı Kombi ve EVOMAX 2 Duvar Tipi  Yoğuşmalı Kazan serisini de Türk tüketicisine sunan Termo Teknik bayi ve yetkili servis ağını genişletmeye devam ediyor.

Türkiye’nin tamamında  180 yetkili servis ağı, 200’ün üzerinde bayi ve 500’ün üzerinde satış noktası ile faaliyet gösteren Termo Teknik, her koşulda iş ortaklarının yanında olmayı gelişim stratejisinin bir parçası olarak görüyor.

Termo Teknik Türkiye Satış Müdürü Cem Bayramoğlu, bayiler ile sıkı iletişimin pandemi ve deprem felaketi dönemlerinde ve sonrasında artarak sürdüğünü, yeni bayilerin katılımı  ile  Termo Teknik’in son kullanıcılara ve ısıtma sektörü profesyonellerine daha yakın hale geldiğini söyledi.

BAYİ GELİŞİMİ

Bayilerin gelişiminin Termo Teknik açısından çok önemli olduğunu belirten Bayramoğlu şöyle devam etti:

“Ürünlerimizin satış, montaj ve tamirini gerçekleştiren iş ortaklarımız faaliyetimizin en önemli parçalarından birisini oluşturuyor. Bayilerimize kesintisiz ürün sağlamaya, eğitim faaliyetlerimiz ve toplantılarımızla teknik gelişimlerine destek sunmaya özen gösteriyoruz. Ziyaretlerimizle bire bir iletişimimizi en üst düzeyde tutuyor, her koşulda ortak çözümler geliştirmeyi önemsiyoruz”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.