BP Türkiye Finans Direktörü Tümkan Işıltan oldu

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 2821+ kez okundu.
 

BP Türkiye Finans Direktörü Tümkan Işıltan oldu

Tümkan Işıltan, BP Türkiye Finans Direktörü olarak atandı.

1 Mart 2017 tarihinde gerçekleşen atamayla BP Türkiye Finans Takımına liderlik edecek olan Tümkan Işıltan, tüm finans konularında yetkili olacak ve BP Türkiye finans gündemini yürütecek. BP Türkiye Finans Direktörü olarak atanan Tümkan Işıltan, daha önce BP Doğu Akdeniz Akaryakıt Strateji Müdürü olarak görev yapıyordu. Işıltan, yeni görevinde Türkiye Finans Takımına liderlik edecek ve BP Türkiye’nin finans gündemini yürütecek. Bu pozisyondan önce 2014 yılından beri Doğu Akdeniz Akaryakıt Strateji ve Portfolyo Müdürü görevini yürüten Işıltan, BP kariyerine 2000 yılında, Türkiye Perakende Ticari İş Analisti olarak başladı. Işıltan, Türkiye ve Doğu Akdeniz Performans Müdürlüğü yaptıktan sonra 2002 yılında BP’deki kariyerine Ispanya’da devam etti. Bu süreç içerisinde Portekiz, Fransa, İspanya, Yunanistan ve Türkiye’nin bağlı bulunduğu Akdeniz Akaryakıt İş Unitesinde bölgenin Raporlama ve Konsolidasyon Müdürlüğünü ve Akaryakıt Sadakat Programlarının yöneticiliğini üstlendi. 2006 yılında Türkiye’ye dönerek Doğu Akdeniz Bölgesinde Ticari Optimizasyon Strateji Müdürü olarak görev yaptı ve 2008’de ise Türkiye Strateji Müdürü olarak atandı.
Tümkan Işıltan, BP Türkiye Finans Direktörü olarak atandı.

1 Mart 2017 tarihinde gerçekleşen atamayla BP Türkiye Finans Takımına liderlik edecek olan Tümkan Işıltan, tüm finans konularında yetkili olacak ve BP Türkiye finans gündemini yürütecek.

BP Türkiye Finans Direktörü olarak atanan Tümkan Işıltan, daha önce BP Doğu Akdeniz Akaryakıt Strateji Müdürü olarak görev yapıyordu. Işıltan, yeni görevinde Türkiye Finans Takımına liderlik edecek ve BP Türkiye’nin finans gündemini yürütecek.

Bu pozisyondan önce 2014 yılından beri Doğu Akdeniz Akaryakıt Strateji ve Portfolyo Müdürü görevini yürüten Işıltan, BP kariyerine 2000 yılında, Türkiye Perakende Ticari İş Analisti olarak başladı. Işıltan, Türkiye ve Doğu Akdeniz Performans Müdürlüğü yaptıktan sonra 2002 yılında BP’deki kariyerine Ispanya’da devam etti. Bu süreç içerisinde Portekiz, Fransa, İspanya, Yunanistan ve Türkiye’nin bağlı bulunduğu Akdeniz Akaryakıt İş Unitesinde bölgenin Raporlama ve Konsolidasyon Müdürlüğünü ve Akaryakıt Sadakat Programlarının yöneticiliğini üstlendi. 2006 yılında Türkiye’ye dönerek Doğu Akdeniz Bölgesinde Ticari Optimizasyon Strateji Müdürü olarak görev yaptı ve 2008’de ise Türkiye Strateji Müdürü olarak atandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.