BP'den İki Yeni Petrol Keşfi

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:03, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:03 3699+ kez okundu.
 

BP'den İki Yeni Petrol Keşfi

BP, Kuzey Denizi'ndeki üretimini ikiye katlayacak iki yeni petrol keşfi gerçekleştirdi.

İngiliz petrol şirketi BP, Kuzey Denizi’nde iki yeni keşif yaptığını ve iki yıl içinde bölgede petrol üretimini iki kat artırarak 200 bin varile çıkaracağını açıkladı. Şirket, önümüzdeki iki yıl içinde bölgesel portföyünden günlük 200 bin varil petrol üreteceğini açıkladı. Şirket, Kuzey Denizi’nin ortalarındaki Capercaillie sahasında ve Shetland Adaları’nın batısındaki Achmelvich sahasında keşifler yaptığını açıkladı. Her iki kuyunun da geçen yaz açıldığını belirten şirket bu iyi sonuçlarla bir sonraki adımların belirleneceğini açıkladı.  
BP, Kuzey Denizi'ndeki üretimini ikiye katlayacak iki yeni petrol keşfi gerçekleştirdi.

İngiliz petrol şirketi BP, Kuzey Denizi’nde iki yeni keşif yaptığını ve iki yıl içinde bölgede petrol üretimini iki kat artırarak 200 bin varile çıkaracağını açıkladı. Şirket, önümüzdeki iki yıl içinde bölgesel portföyünden günlük 200 bin varil petrol üreteceğini açıkladı.

Şirket, Kuzey Denizi’nin ortalarındaki Capercaillie sahasında ve Shetland Adaları’nın batısındaki Achmelvich sahasında keşifler yaptığını açıkladı. Her iki kuyunun da geçen yaz açıldığını belirten şirket bu iyi sonuçlarla bir sonraki adımların belirleneceğini açıkladı.  
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.