Buderus, ‘İç Tesisat Buluşması’na Bu Yıl Da Destek Verdi

ŞİRKET 25.03.2024 - 13:19, Güncelleme: 25.03.2024 - 13:23 5354+ kez okundu.
 

Buderus, ‘İç Tesisat Buluşması’na Bu Yıl Da Destek Verdi

3. Bursa İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı’na katılan Buderus, yenilikçi ve enerji verimli çözümlerini tanıttı.

İklimlendirme sektöründe 300 yıla yakın küresel deneyimiyle sürekli yenilikçi sistem ve teknolojiler geliştiren Buderus, doğal gaz iç tesisat sektörünün en önemli etkinliği ‘İç Tesisat Buluşmaları’na destek vermeye devam ediyor. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen 3. Bursa İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı’na katılan Buderus, paydaşlarıyla bir araya gelerek yenilikçi ve enerji verimli çözümlerini tanıttı. İş ortaklarının mesleki gelişimine destek Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Buderus standında ayrıca iş ortaklarının gelişimine büyük katkı sağlayan, aynı zamanda çeşitli hediyeler kazandıran bir program olan Buderus Star Club hakkında da bilgi verildi.   Buderus Star Club, üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatleri ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunarak mesleki ilerlemenin yolunu açıyor. Aynı zamanda yapılan satış ve montaj üzerinden Star Puan kazandırıyor. Buderus yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistemle müşteriye verilen hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor.  
3. Bursa İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı’na katılan Buderus, yenilikçi ve enerji verimli çözümlerini tanıttı.

İklimlendirme sektöründe 300 yıla yakın küresel deneyimiyle sürekli yenilikçi sistem ve teknolojiler geliştiren Buderus, doğal gaz iç tesisat sektörünün en önemli etkinliği ‘İç Tesisat Buluşmaları’na destek vermeye devam ediyor. Merinos Atatürk Kongre Kültür Merkezi’nde düzenlenen 3. Bursa İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı’na katılan Buderus, paydaşlarıyla bir araya gelerek yenilikçi ve enerji verimli çözümlerini tanıttı.

İş ortaklarının mesleki gelişimine destek

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Buderus standında ayrıca iş ortaklarının gelişimine büyük katkı sağlayan, aynı zamanda çeşitli hediyeler kazandıran bir program olan Buderus Star Club hakkında da bilgi verildi.  

Buderus Star Club, üyelerine teknik eğitimler, teşvik seyahatleri ve iş geliştirmeye yönelik pek çok imkan sunarak mesleki ilerlemenin yolunu açıyor. Aynı zamanda yapılan satış ve montaj üzerinden Star Puan kazandırıyor. Buderus yetkili toptancı bayileriyle çalışan montajcı alt bayiler için geliştirilen bu sistemle müşteriye verilen hizmet kalitesinin artırılması hedefleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.