Bulgaristan’da "Türk Akımı" Projesi Kaldığı Yerden Devam Edecek

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.09.2019 - 10:39, Güncelleme: 17.09.2019 - 10:47 3046+ kez okundu.
 

Bulgaristan’da "Türk Akımı" Projesi Kaldığı Yerden Devam Edecek

Bulgaristan Yüksek İdare Mahkemesi, Bulgaristan üzerinden "TürkAkımı" boru hattının inşasına izin verdi.

Bulgaristan Yüksek İdare Mahkemesinin üç üyeli bir heyeti, Bulgaristan  topraklarında "TürkAkımı" gaz projesi için bir inşaatçı seçiminde Rekabetin Korunması Komisyonunun kararına karşı açılan davayı reddetti. Mahkeme  böylece ülke topraklarında gaz boru hattının inşasına izin  verdi. Mahkeme, "Bulgaristan'da Gaz Üretimi ve Yayılması" Konsorsiyumun  şikâyetini dikkate almadan bıraktıklarını belirtti.   Mahkemenin kararı, Rekabet Komisyonu’nun Bulgaistan toprakları  üzerinden "TürkAkımı"  hattının inşaatçısının  Suudi "Arcad" Konsorsiyumu olarak kaldığı kararını doğruladı.
Bulgaristan Yüksek İdare Mahkemesi, Bulgaristan üzerinden "TürkAkımı" boru hattının inşasına izin verdi.

Bulgaristan Yüksek İdare Mahkemesinin üç üyeli bir heyeti, Bulgaristan  topraklarında "TürkAkımı" gaz projesi için bir inşaatçı seçiminde Rekabetin Korunması Komisyonunun kararına karşı açılan davayı reddetti. Mahkeme  böylece ülke topraklarında gaz boru hattının inşasına izin  verdi. Mahkeme, "Bulgaristan'da Gaz Üretimi ve Yayılması" Konsorsiyumun  şikâyetini dikkate almadan bıraktıklarını belirtti.

 

Mahkemenin kararı, Rekabet Komisyonu’nun Bulgaistan toprakları  üzerinden "TürkAkımı"  hattının inşaatçısının  Suudi "Arcad" Konsorsiyumu olarak kaldığı kararını doğruladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.