“Bursa 2. İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı” İçin Geri Sayım Başladı

GÜNCEL 01.03.2023 - 16:38, Güncelleme: 02.03.2023 - 10:49 2944+ kez okundu.
 

“Bursa 2. İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı” İçin Geri Sayım Başladı

“Bursa 2. İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı” 8 Mart 2023 tarihinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Doğalgaz, Enerji, Mekanik Mühendisliği Sanayici İşadamları Derneği (DEMSİAD), İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) ve Odaklı Grup işbirliği ile düzenlenecek olan “Bursa 2. İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı” 8 Mart 2023 tarihinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Etkinlikte BURSAGAZ, İNGAZ, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Makine Mühendisleri Odası ve GAZBİR- GAZMER’den konuşmacılar yer alacak. Ayrıca çalıştay kapsamında, sektörel derneklerin, sektöre mal ve hizmet üreten firma temsilcilerinin, sertifikalı firmalar ve gaz dağıtım şirketi yetkililerinin katılımlarıyla sektöre ilişkin son gelişmeler, yasal düzenlemeler, yeni teknolojiler, yaşanan sorunlar ve çözüm yolları ele alınacak. “Güvenli Doğalgaz ve İnovasyon” ana temasıyla gerçekleşecek olan “Bursa 2. İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı” Baymak, Bosch Termoteknik, Buderus, Tosçelik, Zetacad, ECA, Gasline, Warmhaus, Alarko Carrier, Copa, Inspecco, Wolf, Sancak Endüstri, Pegi Teknik, Bacamarket, Prizma, Zeta Teknik gibi sektörün önde gelen firmalarının sponsorluğunda düzenlenecektir.  
“Bursa 2. İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı” 8 Mart 2023 tarihinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Doğalgaz, Enerji, Mekanik Mühendisliği Sanayici İşadamları Derneği (DEMSİAD), İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş İnsanları Derneği (İMSİAD) ve Odaklı Grup işbirliği ile düzenlenecek olan “Bursa 2. İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı” 8 Mart 2023 tarihinde Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Etkinlikte BURSAGAZ, İNGAZ, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Makine Mühendisleri Odası ve GAZBİR- GAZMER’den konuşmacılar yer alacak. Ayrıca çalıştay kapsamında, sektörel derneklerin, sektöre mal ve hizmet üreten firma temsilcilerinin, sertifikalı firmalar ve gaz dağıtım şirketi yetkililerinin katılımlarıyla sektöre ilişkin son gelişmeler, yasal düzenlemeler, yeni teknolojiler, yaşanan sorunlar ve çözüm yolları ele alınacak.

“Güvenli Doğalgaz ve İnovasyon” ana temasıyla gerçekleşecek olan “Bursa 2. İç Tesisat ve Güvenli Doğalgaz Çalıştayı” Baymak, Bosch Termoteknik, Buderus, Tosçelik, Zetacad, ECA, Gasline, Warmhaus, Alarko Carrier, Copa, Inspecco, Wolf, Sancak Endüstri, Pegi Teknik, Bacamarket, Prizma, Zeta Teknik gibi sektörün önde gelen firmalarının sponsorluğunda düzenlenecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.