COPA Isı Sistemleri, Ege'de Bayi Toplantısı Düzenledi

ŞİRKET 24.05.2022 - 11:28, Güncelleme: 24.05.2022 - 11:28 2529+ kez okundu.
 

COPA Isı Sistemleri, Ege'de Bayi Toplantısı Düzenledi

COPA Isı Sistemleri, Ege Bölgesi bayileriyle 17 Mayıs Salı günü Kaya İzmir Thermal & Convention Hotel’de bir araya gelerek, toplantı gerçekleştirdi.

2022 yılının ilk çeyreğinin değerlendirildiği toplantıda COPA’nın hedefleri, ürünleri ve satış sonrası hizmetleri ele alındı.Toplantıda sunum gerçekleştiren COPA Türkiye Satış Müdürü Can M. Zengin, COPA’nın satış stratejilerini ve Ege Bölgesi’ndeki büyüme hedeflerinden bahsetti. COPA Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Ali Erdemir, gerçekleştirdiği sunumda satış sonrası hizmetlerin önemini vurgularken, Ürün Yöneticisi Okan Aygün’ün ise COPA ürünleri hakkında sunumlar gerçekleştirerek detaylı bilgileri bayilerle paylaştı. COPA’nın Pazarlama Müdürü Deniz Baskak ise, markanın 2022 pazarlama faaliyetleri ve hedef pazarlardaki gelişmeleriyle ilgili bayilere bilgi verdi. Verimli ve interaktif bir formatta gerçekleşen toplantı sonrasında ise tüm katılımcılar gala yemeğinde bir araya geldi.
COPA Isı Sistemleri, Ege Bölgesi bayileriyle 17 Mayıs Salı günü Kaya İzmir Thermal & Convention Hotel’de bir araya gelerek, toplantı gerçekleştirdi.

2022 yılının ilk çeyreğinin değerlendirildiği toplantıda COPA’nın hedefleri, ürünleri ve satış sonrası hizmetleri ele alındı.Toplantıda sunum gerçekleştiren COPA Türkiye Satış Müdürü Can M. Zengin, COPA’nın satış stratejilerini ve Ege Bölgesi’ndeki büyüme hedeflerinden bahsetti.

COPA Satış Sonrası Hizmetler Yöneticisi Ali Erdemir, gerçekleştirdiği sunumda satış sonrası hizmetlerin önemini vurgularken, Ürün Yöneticisi Okan Aygün’ün ise COPA ürünleri hakkında sunumlar gerçekleştirerek detaylı bilgileri bayilerle paylaştı.

COPA’nın Pazarlama Müdürü Deniz Baskak ise, markanın 2022 pazarlama faaliyetleri ve hedef pazarlardaki gelişmeleriyle ilgili bayilere bilgi verdi. Verimli ve interaktif bir formatta gerçekleşen toplantı sonrasında ise tüm katılımcılar gala yemeğinde bir araya geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.