DEK-TANAP Akademi Eğitimleri Tamamlandı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:13, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:13 3492+ kez okundu.
 

DEK-TANAP Akademi Eğitimleri Tamamlandı

Enerjinin İpek Yolu TANAP'ın Dünya Enerji Konseyi (DEK)-Türk Milli Komitesi iş birliğiyle, 25 Mart - 29 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirdiği DEK-TANAP Akademi Programı başarıyla tamamlandı.

Azerbaycan'ın Şahdeniz-2 sahasından çıkarılan doğalgazın Türkiye’ye ve Avrupa’ya ulaştırılmasını sağlayan Enerjinin İpek Yolu TANAP’ın Dünya Enerji Konseyi (DEK) – Türk Milli Komitesi Atölye Programı kapsamında gerçekleştirdiği atölye programı başarıyla  tamamladı. TANAP bünyesinde  görev yapan toplam 16 uzman personelin 6 hafta boyunca, yürüttüğü 12  oturuma 88 kişi katılım gösterdi. DEK-TANAP Akademi Programı sonucunda  edinilen sertifikalar, 30 Nisan 2019 tarihinde TANAP Genel Müdürlüğü’nde  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan  Bayraktar, TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, TANAP Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ayan ve TANAP Kalite, İş Sağlığı Güvenliği, Sosyal  ve Çevre Direktörü Fatih Erdem’in katılımları ile takdim edildi. Enerji sektöründeki ve boru hattı inşaasındaki uluslararası  tecrübelerin, interaktif bir platformda paylaşıldığı DEK-TANAP Akademi Programının ilk fazı, TANAP’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Programda,  sektördeki uluslararası tecrübeler,petrol ve doğalgaz alanından  profesyoneller ve üniversitelerden katılımcılarla gönülllülük esasına  dayalı olarak paylaşıldı. Akademi programında İş Sağlığı ve Güvenliği, Kalite Yönetimi, ÇED Yönetimi, Sosyal Etki Yönetimi, Projelerde Kültürel Mirasın Korunması, Bioçeşitlilik, Yatırım Programları gibi konular ele alındı. Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi himayesinde ve TANAP Kalite, İş Sağlığı Güvenliği, Sosyal ve Çevre Direktörlüğü koordinasyonuyla  gerçekleştirilen program sonucunda alınan geri bildirimler ve sektörün  ihtiyaçları doğrultusunda programın ikinci fazının da düzenlenmesi  planlanıyor. 
Enerjinin İpek Yolu TANAP'ın Dünya Enerji Konseyi (DEK)-Türk Milli Komitesi iş birliğiyle, 25 Mart - 29 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştirdiği DEK-TANAP Akademi Programı başarıyla tamamlandı.

Azerbaycan'ın Şahdeniz-2 sahasından çıkarılan doğalgazın Türkiye’ye ve Avrupa’ya ulaştırılmasını sağlayan Enerjinin İpek Yolu TANAP’ın Dünya Enerji Konseyi (DEK) – Türk Milli Komitesi Atölye Programı kapsamında gerçekleştirdiği atölye programı başarıyla  tamamladı. TANAP bünyesinde  görev yapan toplam 16 uzman personelin 6 hafta boyunca, yürüttüğü 12  oturuma 88 kişi katılım gösterdi. DEK-TANAP Akademi Programı sonucunda  edinilen sertifikalar, 30 Nisan 2019 tarihinde TANAP Genel Müdürlüğü’nde  Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Alparslan  Bayraktar, TANAP Genel Müdürü Saltuk Düzyol, TANAP Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Ayan ve TANAP Kalite, İş Sağlığı Güvenliği, Sosyal  ve Çevre Direktörü Fatih Erdem’in katılımları ile takdim edildi.

Enerji sektöründeki ve boru hattı inşaasındaki uluslararası  tecrübelerin, interaktif bir platformda paylaşıldığı DEK-TANAP Akademi Programının ilk fazı, TANAP’ın ev sahipliğinde gerçekleşti. Programda,  sektördeki uluslararası tecrübeler,petrol ve doğalgaz alanından  profesyoneller ve üniversitelerden katılımcılarla gönülllülük esasına  dayalı olarak paylaşıldı.

Akademi programında İş Sağlığı ve Güvenliği, Kalite Yönetimi, ÇED Yönetimi, Sosyal Etki Yönetimi, Projelerde Kültürel Mirasın Korunması, Bioçeşitlilik, Yatırım Programları gibi konular ele alındı. Dünya Enerji Konseyi Türk Milli Komitesi himayesinde ve TANAP Kalite, İş Sağlığı Güvenliği, Sosyal ve Çevre Direktörlüğü koordinasyonuyla  gerçekleştirilen program sonucunda alınan geri bildirimler ve sektörün  ihtiyaçları doğrultusunda programın ikinci fazının da düzenlenmesi  planlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.