Dicle Elektrik'ten Depremden Etkilenen Vatandaşlara Gıda Desteği

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.02.2020 - 09:11, Güncelleme: 07.02.2020 - 09:11 3255+ kez okundu.
 

Dicle Elektrik'ten Depremden Etkilenen Vatandaşlara Gıda Desteği

Dicle Elektrik, Elazığ merkezli yaşanan depremde zarar gören Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesindeki 250 aileye gıda paketleri dağıttı.

Güneydoğu illerine enerji dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, Elazığ merkezli yaşanan depremde zarar gören Diyarbakır'ın Çüngüş  ilçesindeki 250 aileye gıda paketleri dağıttı.   Elazığ'da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremden çevre il ve ilçeler  gibi Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesi de etkilendi. Birçok evde hasara  sebep olan deprem sonrasında depremzedelerin yardımına koşan kurumlar  arasında Dicle Elektrik de vardı. Enerji şirketi, 250 koli gıda  maddesini kamyonlarla ilçeye ulaştırıldı. İçerisinde temel gıda  ihtiyaçları bulunan paketler, yetkililerin gözetiminde ihtiyaç  sahiplerine dağıtıldı.   Dicle Elektrik Dağıtım A. Ş. Genel Müdürü Murat Karagüzel, depremin  yaşandığı ilk andan beri kurtarma ve yardım çalışmalarını yakından  takip ettiklerini belirterek, "Bölgenin en büyük özel sektör şirketi  olarak iyi günde olduğu gibi kötü günde de halkımızın yanındayız''  dedi.
Dicle Elektrik, Elazığ merkezli yaşanan depremde zarar gören Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesindeki 250 aileye gıda paketleri dağıttı.

Güneydoğu illerine enerji dağıtım hizmeti veren Dicle Elektrik, Elazığ merkezli yaşanan depremde zarar gören Diyarbakır'ın Çüngüş  ilçesindeki 250 aileye gıda paketleri dağıttı.

 

Elazığ'da yaşanan 6.8 şiddetindeki depremden çevre il ve ilçeler  gibi Diyarbakır'ın Çüngüş ilçesi de etkilendi. Birçok evde hasara  sebep olan deprem sonrasında depremzedelerin yardımına koşan kurumlar  arasında Dicle Elektrik de vardı. Enerji şirketi, 250 koli gıda  maddesini kamyonlarla ilçeye ulaştırıldı. İçerisinde temel gıda  ihtiyaçları bulunan paketler, yetkililerin gözetiminde ihtiyaç  sahiplerine dağıtıldı.

 

Dicle Elektrik Dağıtım A. Ş. Genel Müdürü Murat Karagüzel, depremin  yaşandığı ilk andan beri kurtarma ve yardım çalışmalarını yakından  takip ettiklerini belirterek, "Bölgenin en büyük özel sektör şirketi  olarak iyi günde olduğu gibi kötü günde de halkımızın yanındayız''  dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.