Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Bazı Genel Müdürlüklere Atama Yapıldı

GÜNCEL 15.09.2023 - 10:28, Güncelleme: 15.09.2023 - 10:33 4925+ kez okundu.
 

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında Bazı Genel Müdürlüklere Atama Yapıldı

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında bazı genel müdürlük görevlerine atamalar gerçekleştirildi.

Bazı kurum ve kuruluşlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı. Buna göre, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erdoğan, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Süleyman Önel ve Strateji Geliştirme Başkanı Mutlu Koç görevden alındı. Enerji İşleri Genel Müdürlüğüne Ahmet Özkaya, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğüne Arslan Narin, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğüne Vedat Yanık, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Muharrem Kiraz atandı.  
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığında bazı genel müdürlük görevlerine atamalar gerçekleştirildi.

Bazı kurum ve kuruluşlarına ilişkin atama ve görevden alma kararları Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete’de yayımlandı.

Buna göre, Türkiye Kömür İşletmeleri Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Erdoğan, Hukuk Hizmetleri Genel Müdürü Süleyman Önel ve Strateji Geliştirme Başkanı Mutlu Koç görevden alındı.

Enerji İşleri Genel Müdürlüğüne Ahmet Özkaya, Maden ve Petrol İşleri Genel Müdürlüğüne Arslan Narin, Maden Tetkik ve Arama Genel Müdürlüğüne Vedat Yanık, Türkiye Taşkömürü Kurumu Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Muharrem Kiraz atandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.