Enerjisa Commodities, Euroleague'in Türkiye'deki Yeşil Sponsoru Oldu

ŞİRKET 09.11.2023 - 11:52, Güncelleme: 09.11.2023 - 11:59 3023+ kez okundu.
 

Enerjisa Commodities, Euroleague'in Türkiye'deki Yeşil Sponsoru Oldu

Enerjisa Commodities, Euroleague'in 3 yıl süreyle Türkiye'deki yeşil sponsoru oldu.

Euroleague ile imzalanan iş birliği anlaşması çerçevesinde Enerjisa Commodities, 3 yıl süreyle, organizasyonun Türkiye'deki resmi yeşil sponsoru oldu. Enerjisa Commodities, bu sponsorlukla yeşil enerji ve sürdürülebilir gelecek gibi başlıklarda kamuoyu nezdinde farkındalığı güçlendirmeyi hedefliyor. Açıklamada görüşlerine yer verilen Euroleague Üst Yöneticisi (CEO) Paulius Motiejunas, "Enerjisa Commodities gibi sektörün önemli bir liderinin Euroleague ile iş birliğine gösterdiği ilgiden gurur duyuyoruz. Türkiye, geniş basketbolsever kitlesiyle Euroleague'in en önemli pazarlarından biri. Çevresel bilinci geliştirmeye ve güçlendirmeye destek olan böyle bir markayla iş birliği yapmak bizim için çok önemli." ifadelerini kullandı. Enerjisa Commodities Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Erbil Bayçöl de konuyla ilgili değerlendirmesinde, "İnanıyorum ki bu iş birliği markamız ve Euroleague arasında uzun soluklu ve ilham verici bir yol arkadaşlığının ilk adımı olacak. Bu çok değerli organizasyonun Resmi Yeşil Sponsoru olduğumuz için son derece heyecanlı ve gururluyuz. Bu iş birliği bizim açımızdan bir sponsorluk anlaşmasının çok daha fazlasını ifade ediyor. Bu büyüleyici spor dalı ve güçlü organizasyon sayesinde milyonlarca insana ve kuruma ulaşarak onları sürdürülebilir gelecek yolculuğumuzda bize katılmaya davet etme olanağı bulacağız." değerlendirmesinde bulundu. Enerjisa Commodities Yönetici Direktörü Yusuf İlimsever ise, "Basketbol ve enerji pek çok yönden benzerlikler taşıyan iki alan. Basketbol oyununda pek çok iniş ve çıkış varken, enerji sektöründe de dalgalanmalar var. Her iki alanda da başarı tam konsantrasyon ve disiplin gerektiriyor. Enerjisa Commodities olarak, en önemli hedeflerimizden biri çevresel ürünler ticaretinde küresel ayak izimizi genişletmek. Avrupa genelinde farklı kurumlarla iş birliği yaparak, dijital çözümler ve yeşil ürünlerle onların sürdürülebilirlik yolculuğuna katkı sunmak istiyoruz. Çalışmalarımızın yeşil dönüşüme, özellikle de daha iyi bir gelecek için yenilenebilir enerjideki büyümeye ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu iş birliğini vizyonumuzu gerçekleştirme yönünde anlamlı bir adım olarak görüyor ve getireceği fırsatları heyecanla bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.
Enerjisa Commodities, Euroleague'in 3 yıl süreyle Türkiye'deki yeşil sponsoru oldu.

Euroleague ile imzalanan iş birliği anlaşması çerçevesinde Enerjisa Commodities, 3 yıl süreyle, organizasyonun Türkiye'deki resmi yeşil sponsoru oldu. Enerjisa Commodities, bu sponsorlukla yeşil enerji ve sürdürülebilir gelecek gibi başlıklarda kamuoyu nezdinde farkındalığı güçlendirmeyi hedefliyor.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Euroleague Üst Yöneticisi (CEO) Paulius Motiejunas, "Enerjisa Commodities gibi sektörün önemli bir liderinin Euroleague ile iş birliğine gösterdiği ilgiden gurur duyuyoruz. Türkiye, geniş basketbolsever kitlesiyle Euroleague'in en önemli pazarlarından biri. Çevresel bilinci geliştirmeye ve güçlendirmeye destek olan böyle bir markayla iş birliği yapmak bizim için çok önemli." ifadelerini kullandı.

Enerjisa Commodities Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Erbil Bayçöl de konuyla ilgili değerlendirmesinde, "İnanıyorum ki bu iş birliği markamız ve Euroleague arasında uzun soluklu ve ilham verici bir yol arkadaşlığının ilk adımı olacak. Bu çok değerli organizasyonun Resmi Yeşil Sponsoru olduğumuz için son derece heyecanlı ve gururluyuz. Bu iş birliği bizim açımızdan bir sponsorluk anlaşmasının çok daha fazlasını ifade ediyor. Bu büyüleyici spor dalı ve güçlü organizasyon sayesinde milyonlarca insana ve kuruma ulaşarak onları sürdürülebilir gelecek yolculuğumuzda bize katılmaya davet etme olanağı bulacağız." değerlendirmesinde bulundu.

Enerjisa Commodities Yönetici Direktörü Yusuf İlimsever ise, "Basketbol ve enerji pek çok yönden benzerlikler taşıyan iki alan. Basketbol oyununda pek çok iniş ve çıkış varken, enerji sektöründe de dalgalanmalar var. Her iki alanda da başarı tam konsantrasyon ve disiplin gerektiriyor. Enerjisa Commodities olarak, en önemli hedeflerimizden biri çevresel ürünler ticaretinde küresel ayak izimizi genişletmek. Avrupa genelinde farklı kurumlarla iş birliği yaparak, dijital çözümler ve yeşil ürünlerle onların sürdürülebilirlik yolculuğuna katkı sunmak istiyoruz. Çalışmalarımızın yeşil dönüşüme, özellikle de daha iyi bir gelecek için yenilenebilir enerjideki büyümeye ciddi katkı sağlayacağına inanıyoruz. Bu iş birliğini vizyonumuzu gerçekleştirme yönünde anlamlı bir adım olarak görüyor ve getireceği fırsatları heyecanla bekliyoruz." ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.