EÜAŞ'ta Altı Daire Başkanlığı'na Atama

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:07, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:07 4975+ kez okundu.
 

EÜAŞ'ta Altı Daire Başkanlığı'na Atama

Elektrik Üretim A.Ş.'de altı Daire Başkanlığı'nda gerçekleşen atamalarla yeni Daire Başkanları devir teslim töreniyle görevlerinin başına geçtiler.

Yeni atamalara göre Elektrik Piyasası Hizmetleri Daire Başkanlığına Remzi Demir, İnşaat Daire Başkanlığına Ergin Erayman, Ticaret Daire Başkanlığına Fevzi Taşdemir, Hidrolik Santraller Daire Başkanlığına Mithat Yüksel, Eğitim ve İş Sağlığı ve Güvenliği Daire Başkanlığına Hasan Süha Saral ve yeni kurulan Bakım Yönetim Daire Başkanlığına ise Serkan Özek atandı. ?Daire Başkanlıkları makamlarında düzenlenen devir teslim törenlerine EÜAŞ Genel Müdür Yardımcıları Murat Zekeriya Aydın, Mücahit Alkan ve Nurettin Kulalı ve Genel Müdür Danışmanı Ömer Fatih Keha katıldı. Genel Müdür Yardımcıları, görevlerinden ayrılan Daire Başkanlarına, görevleri süresince yapmış oldukları olumlu çalışmalardan ve EÜAŞ’ın gelişimine yönelik değerli katkılarından dolayı teşekkür ederken yeni atanan Daire Başkanlarına da başarılar dilediler.
Elektrik Üretim A.Ş.'de altı Daire Başkanlığı'nda gerçekleşen atamalarla yeni Daire Başkanları devir teslim töreniyle görevlerinin başına geçtiler.

Yeni atamalara göre Elektrik Piyasası Hizmetleri Daire Başkanlığına Remzi Demir, İnşaat Daire Başkanlığına Ergin Erayman, Ticaret Daire Başkanlığına Fevzi Taşdemir, Hidrolik Santraller Daire Başkanlığına Mithat Yüksel, Eğitim ve İş Sağlığı ve Güvenliği Daire Başkanlığına Hasan Süha Saral ve yeni kurulan Bakım Yönetim Daire Başkanlığına ise Serkan Özek atandı.

?Daire Başkanlıkları makamlarında düzenlenen devir teslim törenlerine EÜAŞ Genel Müdür Yardımcıları Murat Zekeriya Aydın, Mücahit Alkan ve Nurettin Kulalı ve Genel Müdür Danışmanı Ömer Fatih Keha katıldı. Genel Müdür Yardımcıları, görevlerinden ayrılan Daire Başkanlarına, görevleri süresince yapmış oldukları olumlu çalışmalardan ve EÜAŞ’ın gelişimine yönelik değerli katkılarından dolayı teşekkür ederken yeni atanan Daire Başkanlarına da başarılar dilediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.