Gerhard Schröder, Antalya’da Düzenlenecek Olan “12. Türkiye Enerji Zirvesi”nde

GÜNCEL 14.11.2022 - 10:29, Güncelleme: 14.11.2022 - 10:29 1602+ kez okundu.
 

Gerhard Schröder, Antalya’da Düzenlenecek Olan “12. Türkiye Enerji Zirvesi”nde

Almanya Eski Başbakanı Gerhard Schröder, 21-22 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan “12. Türkiye Enerji Zirvesi”ne katılacak.

Almanya Eski Başbakanı ve Rus gazını Avrupa'ya taşıyacak Kuzey Akım 2 doğalgaz boru hattı projesinin yürütücü firması Nord Stream AG ve 2 AG’nin Hissedarlar Komitesi Başkanı Gerhard Schröder, Türkiye’ye geliyor. 21-22 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da yapılacak 12. Türkiye Enerji Zirvesi’ne katılacak olan Schröder, “Enerji ve Jeopolitik Özel” başlıklı oturumda konuşmacı olarak yer alacak. Türkiye enerji piyasasının “En Büyük Aile Buluşması” olarak kabul edilen etkinlik, elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve LPG piyasalarını tek çatı altında toplayarak kamu ve özel sektörü bir araya getirecek. Bu yıl düzenlenecek olan oturumda, doğalgaz arama ve üretim yatırımları, Türkiye elektrik piyasasında üretim, ticaret ve dağıtım, LPG ve doğalgaz piyasası, Türkiye’de yenilenebilir enerji yatırımları, elektrikli araçlar ve gelecek trendleri gibi önemli başlıklar ele alınacak.  
Almanya Eski Başbakanı Gerhard Schröder, 21-22 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da düzenlenecek olan “12. Türkiye Enerji Zirvesi”ne katılacak.

Almanya Eski Başbakanı ve Rus gazını Avrupa'ya taşıyacak Kuzey Akım 2 doğalgaz boru hattı projesinin yürütücü firması Nord Stream AG ve 2 AG’nin Hissedarlar Komitesi Başkanı Gerhard Schröder, Türkiye’ye geliyor.

21-22 Kasım 2022 tarihlerinde Antalya’da yapılacak 12. Türkiye Enerji Zirvesi’ne katılacak olan Schröder, “ Enerji ve Jeopolitik Özel” başlıklı oturumda konuşmacı olarak yer alacak.

Türkiye enerji piyasasının “En Büyük Aile Buluşması” olarak kabul edilen etkinlik, elektrik, doğalgaz, akaryakıt ve LPG piyasalarını tek çatı altında toplayarak kamu ve özel sektörü bir araya getirecek.

Bu yıl düzenlenecek olan oturumda, doğalgaz arama ve üretim yatırımları, Türkiye elektrik piyasasında üretim, ticaret ve dağıtım, LPG ve doğalgaz piyasası, Türkiye’de yenilenebilir enerji yatırımları, elektrikli araçlar ve gelecek trendleri gibi önemli başlıklar ele alınacak.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.