GE, Türkiye'de Sanayinin Dijitalleşmesine Katkı Sağlayacak

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 2223+ kez okundu.
 

GE, Türkiye'de Sanayinin Dijitalleşmesine Katkı Sağlayacak

General Electric'in (GE) küresel inovasyon ağında önemli bir yeri olan GE Türkiye İnovasyon Merkezi ilk yılında etkin işbirliklerine imza attı.

İlk yılında 250’e yakın paydaş kurum ziyaret ederken, üst düzey yöneticilerden üniversite öğrencilerine kadar toplamda 1.200’den fazla kişi etkinlik ve projelere katılım gösterdi. Böylelikle GE’nin 8 inovasyon merkezi, 9 küresel araştırma merkezi, 13 GE garaj atölyesi ve 3 dijital atölyeyi içeren Türkiye İnovasyon Merkezi ilk yılında öncülüğü aldı.   General Electric Türkiye İnovasyon Lideri Ussal Şahbaz, inovasyon merkezinin ilk yılında müşteriler ve paydaşlarla endüstriyel bir kuluçka merkezi olarak hizmet vererek işbirliği ve birlikte inovasyon platformu olarak faaliyet gösterdiğini belirterek, “Merkez, Türkiye’de GE’nin dünya çapındaki 9 küresel araştırma merkezini hem şirketlerimize hem de üniversite ve kamu kurumlarımıza bağlayan bir köprü görevi görüyor. Dünyada yeni gelişen ‘birlikte inovasyon’ yöntemini Türkiye’de öncü olarak uygulamaktan mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.   GE’nin Hedefi Yerli İnovasyon GE Türkiye İnovasyon Merkezi’nin temel hedefleri arasında, yerel inovasyonları teşvik etmek, endüstrilerin karşılaştığı işbirliği ve ortaklık zorluklarının aşılmasına yardımcı olmak ve müşterilerin üretimlerini ve operasyonel verimliliklerini artırmak için gelişmiş üretim ve endüstriyel internet çözümleri sunmak yer alıyor. GE Türkiye İnovasyon Merkezi’nde tam teşekküllü bir GE Sağlık ve Yaşam Bilimleri Laboratuvarı, kalıcı bir GE Garaj atölyesi; enerji, sağlık havacılık, su, petrol &gaz, taşıma ve aydınlatma sektörleri hakkında bol miktarda endüstriyel bilgi, Endüstriyel İnternet çözümlerine dair detaylar ve Türkiye’deki potansiyel uygulama alanları; akademik yayınlara erişim, veri kümeleri, fikirlere ve çözümlere ilham vermesi için GE patent kitaplığı bulunuyor.
General Electric'in (GE) küresel inovasyon ağında önemli bir yeri olan GE Türkiye İnovasyon Merkezi ilk yılında etkin işbirliklerine imza attı.

İlk yılında 250’e yakın paydaş kurum ziyaret ederken, üst düzey yöneticilerden üniversite öğrencilerine kadar toplamda 1.200’den fazla kişi etkinlik ve projelere katılım gösterdi. Böylelikle GE’nin 8 inovasyon merkezi, 9 küresel araştırma merkezi, 13 GE garaj atölyesi ve 3 dijital atölyeyi içeren Türkiye İnovasyon Merkezi ilk yılında öncülüğü aldı.

 

General Electric Türkiye İnovasyon Lideri Ussal Şahbaz, inovasyon merkezinin ilk yılında müşteriler ve paydaşlarla endüstriyel bir kuluçka merkezi olarak hizmet vererek işbirliği ve birlikte inovasyon platformu olarak faaliyet gösterdiğini belirterek, “Merkez, Türkiye’de GE’nin dünya çapındaki 9 küresel araştırma merkezini hem şirketlerimize hem de üniversite ve kamu kurumlarımıza bağlayan bir köprü görevi görüyor. Dünyada yeni gelişen ‘birlikte inovasyon’ yöntemini Türkiye’de öncü olarak uygulamaktan mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.

 

GE’nin Hedefi Yerli İnovasyon

GE Türkiye İnovasyon Merkezi’nin temel hedefleri arasında, yerel inovasyonları teşvik etmek, endüstrilerin karşılaştığı işbirliği ve ortaklık zorluklarının aşılmasına yardımcı olmak ve müşterilerin üretimlerini ve operasyonel verimliliklerini artırmak için gelişmiş üretim ve endüstriyel internet çözümleri sunmak yer alıyor. GE Türkiye İnovasyon Merkezi’nde tam teşekküllü bir GE Sağlık ve Yaşam Bilimleri Laboratuvarı, kalıcı bir GE Garaj atölyesi; enerji, sağlık havacılık, su, petrol &gaz, taşıma ve aydınlatma sektörleri hakkında bol miktarda endüstriyel bilgi, Endüstriyel İnternet çözümlerine dair detaylar ve Türkiye’deki potansiyel uygulama alanları; akademik yayınlara erişim, veri kümeleri, fikirlere ve çözümlere ilham vermesi için GE patent kitaplığı bulunuyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.