EWE Enerji Satış ve Pazarlama Direktörlüğü'ne Kadir Bulut Atandı

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 3524+ kez okundu.
 

EWE Enerji Satış ve Pazarlama Direktörlüğü'ne Kadir Bulut Atandı

EWE Turkey Holding şirketlerinden EWE Enerji'nin yeni Satış ve Pazarlama Direktörü Kadir Bulut oldu.

Türkiye’nin önemli tedarikçilerinden biri olan EWE Enerji’nin Türkiye organizasyonunda, Satış ve Pazarlama stratejilerine liderlik edecek olan Bulut, iletişim ve teknoloji sektörlerindeki tecrübesiyle tanınıyor. Kariyerine Logomotif Multimedia’da başlayan Bulut, 7 yıl boyunca Alman Accenture GmhB’de İletişim ve Teknoloji Uzman Danışmanı görevini yürüttü. Kariyeri boyunca teknoloji alanında önemli projelerde, IBM Türkiye’de Yönetim Danışmanlığı ve Türk Telekom’da Organizasyon/Süreç ve Tasarım Müdürlüğü ve İş Geliştirme Müdürlüğü gibi üst düzey pozisyonlarda görev alan Bulut’un organizasyon tasarım tecrübesi ve teknolojik arka planı ile telekomünikasyon sektörüne benzer şekilde büyüyen enerji sektöründe EWE Enerji’nin başarılarına katkıda bulunması bekleniyor.
EWE Turkey Holding şirketlerinden EWE Enerji'nin yeni Satış ve Pazarlama Direktörü Kadir Bulut oldu.

Türkiye’nin önemli tedarikçilerinden biri olan EWE Enerji’nin Türkiye organizasyonunda, Satış ve Pazarlama stratejilerine liderlik edecek olan Bulut, iletişim ve teknoloji sektörlerindeki tecrübesiyle tanınıyor.

Kariyerine Logomotif Multimedia’da başlayan Bulut, 7 yıl boyunca Alman Accenture GmhB’de İletişim ve Teknoloji Uzman Danışmanı görevini yürüttü. Kariyeri boyunca teknoloji alanında önemli projelerde, IBM Türkiye’de Yönetim Danışmanlığı ve Türk Telekom’da Organizasyon/Süreç ve Tasarım Müdürlüğü ve İş Geliştirme Müdürlüğü gibi üst düzey pozisyonlarda görev alan Bulut’un organizasyon tasarım tecrübesi ve teknolojik arka planı ile telekomünikasyon sektörüne benzer şekilde büyüyen enerji sektöründe EWE Enerji’nin başarılarına katkıda bulunması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.