TEİAŞ, Güneydoğu'da 5 Trafo Merkezini İşletmek İçin İhaleye Çıkarttı

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:09, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:09 2602+ kez okundu.
 

TEİAŞ, Güneydoğu'da 5 Trafo Merkezini İşletmek İçin İhaleye Çıkarttı

Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu bölgesindeki beş trafo merkezini ihaleye açtı.

Türkiye Elektrik İletim AŞ 16. Bölge Müdürlüğü, trafo merkezi işletme hizmeti almak üzere ihale açtı. İhale kapsamında 154 kV Diyarbakır-1, Gercüş, Mardin-1, Mardin-2 ve Diyarbakır-4 İletim Trafo Merkezlerinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç işletmesini üç yıllığına (1095 gün) özel sektöre devredecek. İhale, TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü Batman adresinde, 29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek.  İhalenin şartları şu şekilde; isteklilerden, teklif edecekleri bedelin yüzde 10’undan az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda kullanılmamış nakdi veya gayri nakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatı gösteren banka referans mektubu sunulacak.  İsteklinin elektrik üretimi veya iletimi ile ilgili herhangi bir alanda hizmet verdiğini gösteren belge veya belgeler ibraz etmesi gerekiyor. İhaleye konsorsiyum olarak teklif sunulamayacak ve sadece yerli istekliler katılabilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.  
Türkiye Elektrik İletim AŞ (TEİAŞ), Güneydoğu Anadolu bölgesindeki beş trafo merkezini ihaleye açtı.

Türkiye Elektrik İletim AŞ 16. Bölge Müdürlüğü, trafo merkezi işletme hizmeti almak üzere ihale açtı. İhale kapsamında 154 kV Diyarbakır-1, Gercüş, Mardin-1, Mardin-2 ve Diyarbakır-4 İletim Trafo Merkezlerinin bakım ve güvenlik hizmetleri hariç işletmesini üç yıllığına (1095 gün) özel sektöre devredecek. İhale, TEİAŞ 16. Bölge Müdürlüğü Batman adresinde, 29 Kasım 2017 Çarşamba günü saat 14:00’te gerçekleştirilecek. 

İhalenin şartları şu şekilde; isteklilerden, teklif edecekleri bedelin yüzde 10’undan az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda kullanılmamış nakdi veya gayri nakdi kredisi ya da üzerinde kısıtlama bulunmayan mevduatı gösteren banka referans mektubu sunulacak. 

İsteklinin elektrik üretimi veya iletimi ile ilgili herhangi bir alanda hizmet verdiğini gösteren belge veya belgeler ibraz etmesi gerekiyor. İhaleye konsorsiyum olarak teklif sunulamayacak ve sadece yerli istekliler katılabilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin yüzde 3’ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat verecekler.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.