İngiltere İklim Bakanı Graham Stuart "Biz Bir Dadı Devlet Hükümeti Değiliz."

DÜNYADAN 07.10.2022 - 12:13, Güncelleme: 07.10.2022 - 12:34 3070+ kez okundu.
 

İngiltere İklim Bakanı Graham Stuart "Biz Bir Dadı Devlet Hükümeti Değiliz."

İklim bakanı, insanlara bu kış daha az enerji kullanmaları söylenmeyeceğini ifade ederek, “Biz bir dadı devlet hükümeti değiliz” dedi.

İklim Bakan Graham Stuart  "Yapmaya hazır olduğumuz şey, büyük enerji kullanıcılarıyla konuşmak ve tüketicilerle, yoğun zamanlarda enerjiyi azalttıkları için onları ödüllendirmek konusunda akıllı teknolojilerle konuşmak." Stuart: "Biz bir dadı devlet hükümeti değiliz." İnsanların daha az enerji kullanmaları gerekip gerekmediği sorulduğunda  "Bunu bir mesaj olarak göndermiyoruz. Elbette hepimizin faturaları arttı.” Hükümetin, işletmeleri ve aileleri yükselen enerji faturalarından "korumak" için adım atıldığınıda ifade eden Stuart, daha sonra, daha az enerji kullanımına yönelik genel bir mesajın "muhtemelen hiçbir fark yaratmayacağını" sözlerine ekledi.
İklim bakanı, insanlara bu kış daha az enerji kullanmaları söylenmeyeceğini ifade ederek, “Biz bir dadı devlet hükümeti değiliz” dedi.

İklim Bakan Graham Stuart  "Yapmaya hazır olduğumuz şey, büyük enerji kullanıcılarıyla konuşmak ve tüketicilerle, yoğun zamanlarda enerjiyi azalttıkları için onları ödüllendirmek konusunda akıllı teknolojilerle konuşmak."

Stuart: "Biz bir dadı devlet hükümeti değiliz." İnsanların daha az enerji kullanmaları gerekip gerekmediği sorulduğunda  "Bunu bir mesaj olarak göndermiyoruz. Elbette hepimizin faturaları arttı.” Hükümetin, işletmeleri ve aileleri yükselen enerji faturalarından "korumak" için adım atıldığınıda ifade eden Stuart, daha sonra, daha az enerji kullanımına yönelik genel bir mesajın "muhtemelen hiçbir fark yaratmayacağını" sözlerine ekledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.