İngiltere'de Hanelere Elektrik Tasarruf Planı

DÜNYADAN 06.10.2022 - 16:34, Güncelleme: 06.10.2022 - 16:34 2901+ kez okundu.
 

İngiltere'de Hanelere Elektrik Tasarruf Planı

İngiltere'de üç saatlik elektrik kesintileri konusunda uyardı ve insanlara yoğun olmayan enerjiyi kullanmaları için para ödeneceğini söyledi.

İngiltere'nin elektrik ve gaz şirketi National Grid, bu kış İngiltere'de üç saatlik elektrik kesintileri konusunda uyardı ve insanlara yoğun olmayan enerjiyi kullanmaları için para ödeneceğini söyledi. Birleşik Krallık'taki haneler bu kış "önemli bir gaz kıtlığı riski" ile karşı karşıya ve elektrik kesintilerini önlemek amacıyla çamaşır makinelerini kullanmaları veya yoğun saatlerden uzakta ütü yapmaları için ödeme yapılacağını açıkladı. Ulusal Şebeke ESO, ülkenin elektrik santrallerini Ocak ayında çalışır durumda tutmak için yeterli gaz yoksa, dağıtımcıları gün boyunca üç saatlik bloklar boyunca evlere ve işyerlerine giden elektriği kesmeye zorlayabileceği konusunda da uyardı. Kesintileri önlemek amacıyla, Octopus Energy ile yapılan bir denemenin ardından Kasım ayında Talep Esnekliği planını sunacak ve müşterilere yoğun zamanlarda elektrik kullanımını kesmeleri için ödeme yapılacak.
İngiltere'de üç saatlik elektrik kesintileri konusunda uyardı ve insanlara yoğun olmayan enerjiyi kullanmaları için para ödeneceğini söyledi.

İngiltere'nin elektrik ve gaz şirketi National Grid, bu kış İngiltere'de üç saatlik elektrik kesintileri konusunda uyardı ve insanlara yoğun olmayan enerjiyi kullanmaları için para ödeneceğini söyledi.

Birleşik Krallık'taki haneler bu kış "önemli bir gaz kıtlığı riski" ile karşı karşıya ve elektrik kesintilerini önlemek amacıyla çamaşır makinelerini kullanmaları veya yoğun saatlerden uzakta ütü yapmaları için ödeme yapılacağını açıkladı.

Ulusal Şebeke ESO, ülkenin elektrik santrallerini Ocak ayında çalışır durumda tutmak için yeterli gaz yoksa, dağıtımcıları gün boyunca üç saatlik bloklar boyunca evlere ve işyerlerine giden elektriği kesmeye zorlayabileceği konusunda da uyardı.

Kesintileri önlemek amacıyla, Octopus Energy ile yapılan bir denemenin ardından Kasım ayında Talep Esnekliği planını sunacak ve müşterilere yoğun zamanlarda elektrik kullanımını kesmeleri için ödeme yapılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.