Irak, OPEC Kararı Olmadan Üretimi Artırmayacak

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:13, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:13 2834+ kez okundu.
 

Irak, OPEC Kararı Olmadan Üretimi Artırmayacak

Irak Petrol Bakanı Thamer Ghadhban, petrol üretimini artırma konusunda tek taraflı karar almayacaklarını söyledi.

Irak Petrol Bakanı Thamer Ghadhban, OPEC öncülüğündeki üretim kısıntısı anlaşmasına bağlı olduklarını tekrarladı ve potansiyel arz açıklarının kapatılması için üretimin artırılması konusunda tek taraflı bir karar almayacaklarını söyledi. Ghadhban, "Irak, OPEC+'nın petrol üretim kısıntısı anlaşmasına bağlı. Arz açıklarını telafi etmek için tek taraflı bir karar almayacak. Arz kısıntını anlaşması petrol fiyatlarına destek verdi ve küresel petrol piyasasına güveni yineledi" diye konuştu.
Irak Petrol Bakanı Thamer Ghadhban, petrol üretimini artırma konusunda tek taraflı karar almayacaklarını söyledi.

Irak Petrol Bakanı Thamer Ghadhban, OPEC öncülüğündeki üretim kısıntısı anlaşmasına bağlı olduklarını tekrarladı ve potansiyel arz açıklarının kapatılması için üretimin artırılması konusunda tek taraflı bir karar almayacaklarını söyledi.

Ghadhban, "Irak, OPEC+'nın petrol üretim kısıntısı anlaşmasına bağlı. Arz açıklarını telafi etmek için tek taraflı bir karar almayacak. Arz kısıntını anlaşması petrol fiyatlarına destek verdi ve küresel petrol piyasasına güveni yineledi" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.