İtalyan Şirket, Sakarya Gaz Sahası'nda Boru Hattı İnşa Edecek

DOĞALGAZ 18.05.2023 - 11:01, Güncelleme: 18.05.2023 - 11:01 13156+ kez okundu.
 

İtalyan Şirket, Sakarya Gaz Sahası'nda Boru Hattı İnşa Edecek

İtalyan Saipem'in, Sakarya Gaz Sahası’nın Boru Hattını İnşa Edeceği Bildirildi

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Saipem ile TPAO’nun denizlerde arama ve çıkarma faaliyetlerini yürüten iştiraki TP-OTC arasında Sakarya Gaz Sahası’nın ikinci faz geliştirme işlemleri çerçevesinde mühendislik, satın alma, inşa ve kurulum sözleşmesi imzalandı. Sözleşme kapsamında Saipem, Karadeniz’de denizin 2 bin 200 metre altına 175 kilometre uzunluğunda 16 inç çapında boru hattı inşa edecek. Proje 2024’ün yaz aylarında başlayacak.
İtalyan Saipem'in, Sakarya Gaz Sahası’nın Boru Hattını İnşa Edeceği Bildirildi

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Saipem ile TPAO’nun denizlerde arama ve çıkarma faaliyetlerini yürüten iştiraki TP-OTC arasında Sakarya Gaz Sahası’nın ikinci faz geliştirme işlemleri çerçevesinde mühendislik, satın alma, inşa ve kurulum sözleşmesi imzalandı.

Sözleşme kapsamında Saipem, Karadeniz’de denizin 2 bin 200 metre altına 175 kilometre uzunluğunda 16 inç çapında boru hattı inşa edecek. Proje 2024’ün yaz aylarında başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.