İzmir Doğalgaz, Öğrencileri Resim Yapmaya Çağırıyor

ŞİRKET 20.04.2022 - 11:57, Güncelleme: 20.04.2022 - 12:29 3827+ kez okundu.
 

İzmir Doğalgaz, Öğrencileri Resim Yapmaya Çağırıyor

İzmir Doğalgaz, konusu "Çevre ve Sokak Hayvanları" olan ve ortaöğretim öğrencilerinin katılabileceği bir resim yarışması düzenliyor.

İzmir Doğalgaz geleneksel hale getirdiği okullar arası resim yarışmasını bu yıl 9’uncu kez düzenliyor. Ortaöğretim 6-7 ve 8’inci sınıf düzeyinde öğrencilerin katılabileceği yarışmanın konusu Çevre ve Sokak Hayvanları. İzmir Doğalgaz geliştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile çocukların çevre ve minik dostlara olan duyarlılığını geliştirmeye çalışıyor. Çocukların çevre duyarlılığı geliştiriliyor Çocukların çevre ve minik dostlara olan bakışlarını geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada aynı zamanda öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkartarak öğretmeniyle birlikte ödüllendirilmesi hedefleniyor. Öğrenci ve öğretmenleri ödüllendiriliyor İzmir İl Mili Eğitim Müdürlüğüyle iş birliği yapılarak düzenlenen yarışma İzmir ve çevre ilçelerde bulunan tüm resmi ve özel okulları kapsıyor. Yarışmada ilk üçe ve mansiyona değer görülen eserlere çeşitli hediyeler verilirken, sergilenmeye değer görülen 14 eser de hediye çeki ile ödüllendiriliyor. Öğretmenleri de unutmayan İzmir Doğalgaz, dereceye ve mansiyona değer görülen öğrencilerin öğretmenlerini de ödüllendiriyor. Temiz çevre nasıl olmalı Çevreyle birlikte onun önemli bir parçası olan sokak hayvanlarının da korunmaya ihtiyacı olduğunu belirten İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, “Sosyal sorumluluk ve ürettiğimiz diğer birçok projelerin önemli bir kısmının ana fikri çevredir. Doğalgaz, temiz çevre alanlarının genişletilmesine katkı sağlayan önemli bir enerji türüdür. Yarışma ile çevre ve sokak hayvanları arasındaki ilişkiyi, çevrenin korunmasında bu canlıların oynadığı rolü, çevre kadar minik dostlarımızın da korunmasını, bu alan içerisinde onların da bir yer bulabilmesini, kısaca çocuklarımızın hayal güçleri ve çizgileriyle bu iki unsuru konumlandırmasını amaçlıyoruz” dedi. Son teslim tarihi 10 Mayıs olan yarışmada eserler, İzmir Doğalgaz’a posta veya doğrudan ulaştırılabilecek. 13 Mayıs’ta jüri tarafından değerlendirilecek eserlerin ödül töreni ise 20 Mayıs’ta İzmir Doğalgaz Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek.  
İzmir Doğalgaz, konusu "Çevre ve Sokak Hayvanları" olan ve ortaöğretim öğrencilerinin katılabileceği bir resim yarışması düzenliyor.

İzmir Doğalgaz geleneksel hale getirdiği okullar arası resim yarışmasını bu yıl 9’uncu kez düzenliyor. Ortaöğretim 6-7 ve 8’inci sınıf düzeyinde öğrencilerin katılabileceği yarışmanın konusu Çevre ve Sokak Hayvanları. İzmir Doğalgaz geliştirdiği sosyal sorumluluk projesi ile çocukların çevre ve minik dostlara olan duyarlılığını geliştirmeye çalışıyor.

Çocukların çevre duyarlılığı geliştiriliyor

Çocukların çevre ve minik dostlara olan bakışlarını geliştirmek amacıyla düzenlenen yarışmada aynı zamanda öğrencilerin yeteneklerini ortaya çıkartarak öğretmeniyle birlikte ödüllendirilmesi hedefleniyor.

Öğrenci ve öğretmenleri ödüllendiriliyor

İzmir İl Mili Eğitim Müdürlüğüyle iş birliği yapılarak düzenlenen yarışma İzmir ve çevre ilçelerde bulunan tüm resmi ve özel okulları kapsıyor. Yarışmada ilk üçe ve mansiyona değer görülen eserlere çeşitli hediyeler verilirken, sergilenmeye değer görülen 14 eser de hediye çeki ile ödüllendiriliyor. Öğretmenleri de unutmayan İzmir Doğalgaz, dereceye ve mansiyona değer görülen öğrencilerin öğretmenlerini de ödüllendiriyor.

Temiz çevre nasıl olmalı

Çevreyle birlikte onun önemli bir parçası olan sokak hayvanlarının da korunmaya ihtiyacı olduğunu belirten İzmir Doğalgaz Genel Müdürü Ahmet Yetik, “Sosyal sorumluluk ve ürettiğimiz diğer birçok projelerin önemli bir kısmının ana fikri çevredir. Doğalgaz, temiz çevre alanlarının genişletilmesine katkı sağlayan önemli bir enerji türüdür. Yarışma ile çevre ve sokak hayvanları arasındaki ilişkiyi, çevrenin korunmasında bu canlıların oynadığı rolü, çevre kadar minik dostlarımızın da korunmasını, bu alan içerisinde onların da bir yer bulabilmesini, kısaca çocuklarımızın hayal güçleri ve çizgileriyle bu iki unsuru konumlandırmasını amaçlıyoruz” dedi.

123456.jpg

Son teslim tarihi 10 Mayıs olan yarışmada eserler, İzmir Doğalgaz’a posta veya doğrudan ulaştırılabilecek. 13 Mayıs’ta jüri tarafından değerlendirilecek eserlerin ödül töreni ise 20 Mayıs’ta İzmir Doğalgaz Genel Müdürlük binasında gerçekleştirilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.