OPET ve Şekerbank İş Birliğiyle Çiftçilere Destek

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.04.2020 - 14:24, Güncelleme: 16.04.2020 - 14:24 2326+ kez okundu.
 

OPET ve Şekerbank İş Birliğiyle Çiftçilere Destek

OPET ve Şekerbank, Koronavirüs salgını sebebiyle içinden geçilen bu zor günlerde çiftçilere mazot alımlarında ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla yeni bir iş birliği gerçekleştirdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle  tarımsal üretimin aksatılmadan yürütülmesinde ve gıda arz güvenliğinin  sağlanmasında en önemli görevi üstlenen çiftçiler için OPET ve Şekerbank iş birliğine gitti. Bu kapsamda Şekerbank’ın çiftçilere özel  sunduğu Hasat Kart ile OPET ve Sunpet istasyonlarından mazotlarını 6  ay vade ve sıfır faizle alan üreticiler, ödemelerini hasat zamanı  yapabilecek.   OPET ve Şekerbank, Koronavirüs salgını sebebiyle içinden geçilen  bu zor günlerde çiftçilere mazot alımlarında ödeme kolaylığı sağlamak  amacıyla yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. İş birliği kapsamında, Şekerbank’ın çiftçi müşterilerine özel olarak sunduğu Hasat Kart ile  anlaşmalı OPET ve Sunpet istasyonlarından mazotlarını 6 ay vade ve  sıfır faizle alan çiftçiler, ödemelerini hasat zamanı yapabilecek.   Nisan sonuna kadar yapılacak mazot alışverişlerini kapsayan  kampanya Türkiye genelindeki Hasat Kart ile anlaşmalı OPET ve Sunpet  istasyonlarında geçerli olacak.   Şekerbank, “Anadolu Bankacılığı” misyonu doğrultusunda çiftçilere  özel sunduğu Hasat Kart ile çiftçilerin ihtiyaçlarını esnek ödeme  vadeleri ve uygun faiz oranları sunarak karşılıyor. Çiftçiler, Hasat Kart ile ödemelerini hasat zamanında, yapabiliyor ve anlaşmalı  tedarikçilerden mazot, tohum, gübre, yem, zirai ilaç ve fide gibi  ihtiyaçlarını da karşılayabilecek.
OPET ve Şekerbank, Koronavirüs salgını sebebiyle içinden geçilen bu zor günlerde çiftçilere mazot alımlarında ödeme kolaylığı sağlamak amacıyla yeni bir iş birliği gerçekleştirdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs salgını nedeniyle  tarımsal üretimin aksatılmadan yürütülmesinde ve gıda arz güvenliğinin  sağlanmasında en önemli görevi üstlenen çiftçiler için OPET ve Şekerbank iş birliğine gitti. Bu kapsamda Şekerbank’ın çiftçilere özel  sunduğu Hasat Kart ile OPET ve Sunpet istasyonlarından mazotlarını 6  ay vade ve sıfır faizle alan üreticiler, ödemelerini hasat zamanı  yapabilecek.

 

OPET ve Şekerbank, Koronavirüs salgını sebebiyle içinden geçilen  bu zor günlerde çiftçilere mazot alımlarında ödeme kolaylığı sağlamak  amacıyla yeni bir iş birliği gerçekleştirdi. İş birliği kapsamında, Şekerbank’ın çiftçi müşterilerine özel olarak sunduğu Hasat Kart ile  anlaşmalı OPET ve Sunpet istasyonlarından mazotlarını 6 ay vade ve  sıfır faizle alan çiftçiler, ödemelerini hasat zamanı yapabilecek.

 

Nisan sonuna kadar yapılacak mazot alışverişlerini kapsayan  kampanya Türkiye genelindeki Hasat Kart ile anlaşmalı OPET ve Sunpet  istasyonlarında geçerli olacak.

 

Şekerbank, “Anadolu Bankacılığı” misyonu doğrultusunda çiftçilere  özel sunduğu Hasat Kart ile çiftçilerin ihtiyaçlarını esnek ödeme  vadeleri ve uygun faiz oranları sunarak karşılıyor. Çiftçiler, Hasat Kart ile ödemelerini hasat zamanında, yapabiliyor ve anlaşmalı  tedarikçilerden mazot, tohum, gübre, yem, zirai ilaç ve fide gibi  ihtiyaçlarını da karşılayabilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.