Osmangazi EDAŞ İle Prizma AŞ Önemli Bir İşbirliği Gerçekleştirdi

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2020 - 13:56, Güncelleme: 25.03.2020 - 13:56 3472+ kez okundu.
 

Osmangazi EDAŞ İle Prizma AŞ Önemli Bir İşbirliği Gerçekleştirdi

Osmangazi EDAŞ (OEDAŞ), kullanıcılarının şebeke bağlantısı işlemlerinin online platformda yapılmasını sağlayan Prizma AŞ’nin PWIRE sistemi Nisan ayının sonuna kadar ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Koronavirüse karşı sosyal mesafeyi korumak amacıyla Osmangazi EDAŞ (OEDAŞ)  ile Prizma AŞ önemli bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda  kullanıcılarının şebeke bağlantısı işlemlerinin online platformda  yapılmasını sağlayan Prizma AŞ’nin PWIRE sistemi Nisan ayının sonuna  kadar ücretsiz hizmet vermeye başladı.   Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün (Covid-19) etkilerini  azaltmak, yayılımını önlemek amacıyla tedbirler alan Osmangazi EDAŞ, Prizma AŞ ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde önlemlerine bir  yenisini daha ekledi. Buna göre Prizma AŞ, kullanıcıların şebeke  bağlantısı başvurularındaki işlemlerinin online platformda yapılmasını  ve işlemlerin çok daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayan PWIRE  sistemindeki hizmetlerden Nisan ayının sonuna kadar ücret almayacak.   Dijital ortamda işlemlerin ücretsiz gerçekleşmesi sayesinde  çalışanları ile paydaşları arasındaki sosyal mesafeyi koruyarak  koronavirüsün etkilerine karşı toplum sağlığını düşünen Osmangazi EDAŞ, geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği önlemlere de bir yenisini  daha eklemiş oldu.
Osmangazi EDAŞ (OEDAŞ), kullanıcılarının şebeke bağlantısı işlemlerinin online platformda yapılmasını sağlayan Prizma AŞ’nin PWIRE sistemi Nisan ayının sonuna kadar ücretsiz hizmet vermeye başladı.

Koronavirüse karşı sosyal mesafeyi korumak amacıyla Osmangazi EDAŞ (OEDAŞ)  ile Prizma AŞ önemli bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu kapsamda  kullanıcılarının şebeke bağlantısı işlemlerinin online platformda  yapılmasını sağlayan Prizma AŞ’nin PWIRE sistemi Nisan ayının sonuna  kadar ücretsiz hizmet vermeye başladı.

 

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsün (Covid-19) etkilerini  azaltmak, yayılımını önlemek amacıyla tedbirler alan Osmangazi EDAŞ, Prizma AŞ ile gerçekleştirdiği işbirliği sayesinde önlemlerine bir  yenisini daha ekledi. Buna göre Prizma AŞ, kullanıcıların şebeke  bağlantısı başvurularındaki işlemlerinin online platformda yapılmasını  ve işlemlerin çok daha kısa sürede tamamlanmasını sağlayan PWIRE  sistemindeki hizmetlerden Nisan ayının sonuna kadar ücret almayacak.

 

Dijital ortamda işlemlerin ücretsiz gerçekleşmesi sayesinde  çalışanları ile paydaşları arasındaki sosyal mesafeyi koruyarak  koronavirüsün etkilerine karşı toplum sağlığını düşünen Osmangazi EDAŞ, geçtiğimiz günlerde hayata geçirdiği önlemlere de bir yenisini  daha eklemiş oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.