Polat Enerji'in Yardım TIR'ları Deprem Bölgesine Hareket Etti

ŞİRKET 10.02.2023 - 12:51, Güncelleme: 10.02.2023 - 13:06 3887+ kez okundu.
 

Polat Enerji'in Yardım TIR'ları Deprem Bölgesine Hareket Etti

Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ili etkileyen depremin ardından İbrahim Polat Holding, Polat Holding ve Polat Enerji, hazırladıkları yardım TIR'larını ilk partisini dün afet bölgesine ulaştırmak üzere yola çıkardı.

AFAD ve devletin diğer resmi kuruluşlarından gelen yönlendirmeleri ilk andan itibaren takip eden şirketler topluluğu, resmi bildirimler doğrultusunda yardım ve destek çalışmalarına sürdürüyor. Polat Vakfı aracılığıyla depremden etkilenen illere fiziki ve ayni yardımda bulunulduğu, önceliğin ise AFAD tarafından açıklanan acil ihtiyaç listesinden oluşturulduğu bildirildi. Konuya ilişkin şirketten yapılan açıklamada: “Polat Vakfı organizasyonu ile hazırlanan TIR’lar, deprem bölgelerine ulaşmak üzere yola çıktı. Sevkiyatın içeriği; ağırlıklı ve öncelikli olarak barınma ile ısınma ihtiyaçları doğrultusunda yapılıyor. Yüzlerce depremzede tarafından geçici ev olarak kullanılabilecek konteynerler, çadırlar, ısıtıcılar, jeneratörler, ranzalar, yatak, battaniye ve kışlık giyim gibi materyallerden oluşan sevkiyat TIR’larında AFAD tarafından açıklanan acil ihtiyaç listesini de kapsayan yardım malzemeleri bulunuyor.” Bölgede Geçici Yerleşim Alanı Kurulacak Vakıf aracılığıyla gerçekleşen yardımlar kapsamında bölgeye gönderilen ilk parti yardım organizasyonu ile afet bölgesinde geçici yerleşim alanı kurulacak ve ilerleyen süreçte ek materyalle yerleşim alanı genişletilecek. Deprem bölgesine yapılan yardımlara ilişkin yapılan açıklamanın devamında ise şu bilgilere yer verildi: “Bölgeye sevk edilen vinçlerle arama kurtarma çalışmalarına teknik ekipman desteği sağlanıyor. Destek vermek isteyen Polat çalışanlarının ayni yardımlarının da TIR’lar aracılığı ile güvenli bir şekilde iletilmesini sağlayan İbrahim Polat Holding, Polat Holding ve Polat Enerji, bölgeye gönderdikleri yardım ekibi ile de kurtarma çalışmalarında aktif olarak rol alıyor.”
Kahramanmaraş'ta yaşanan ve 10 ili etkileyen depremin ardından İbrahim Polat Holding, Polat Holding ve Polat Enerji, hazırladıkları yardım TIR'larını ilk partisini dün afet bölgesine ulaştırmak üzere yola çıkardı.

AFAD ve devletin diğer resmi kuruluşlarından gelen yönlendirmeleri ilk andan itibaren takip eden şirketler topluluğu, resmi bildirimler doğrultusunda yardım ve destek çalışmalarına sürdürüyor. Polat Vakfı aracılığıyla depremden etkilenen illere fiziki ve ayni yardımda bulunulduğu, önceliğin ise AFAD tarafından açıklanan acil ihtiyaç listesinden oluşturulduğu bildirildi.

Konuya ilişkin şirketten yapılan açıklamada:

Polat Vakfı organizasyonu ile hazırlanan TIR’lar, deprem bölgelerine ulaşmak üzere yola çıktı. Sevkiyatın içeriği; ağırlıklı ve öncelikli olarak barınma ile ısınma ihtiyaçları doğrultusunda yapılıyor. Yüzlerce depremzede tarafından geçici ev olarak kullanılabilecek konteynerler, çadırlar, ısıtıcılar, jeneratörler, ranzalar, yatak, battaniye ve kışlık giyim gibi materyallerden oluşan sevkiyat TIR’larında AFAD tarafından açıklanan acil ihtiyaç listesini de kapsayan yardım malzemeleri bulunuyor.”

Bölgede Geçici Yerleşim Alanı Kurulacak

Vakıf aracılığıyla gerçekleşen yardımlar kapsamında bölgeye gönderilen ilk parti yardım organizasyonu ile afet bölgesinde geçici yerleşim alanı kurulacak ve ilerleyen süreçte ek materyalle yerleşim alanı genişletilecek. Deprem bölgesine yapılan yardımlara ilişkin yapılan açıklamanın devamında ise şu bilgilere yer verildi:

“Bölgeye sevk edilen vinçlerle arama kurtarma çalışmalarına teknik ekipman desteği sağlanıyor. Destek vermek isteyen Polat çalışanlarının ayni yardımlarının da TIR’lar aracılığı ile güvenli bir şekilde iletilmesini sağlayan İbrahim Polat Holding, Polat Holding ve Polat Enerji, bölgeye gönderdikleri yardım ekibi ile de kurtarma çalışmalarında aktif olarak rol alıyor.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.