Prizma Yazılım AŞ. ve Başkentgaz'dan ''Dijital Proje Hazırlama ve Onay Programında Yapay Zeka Uygulaması Çalıştayı''

ŞİRKET 11.10.2023 - 17:16, Güncelleme: 11.10.2023 - 17:35 3358+ kez okundu.
 

Prizma Yazılım AŞ. ve Başkentgaz'dan ''Dijital Proje Hazırlama ve Onay Programında Yapay Zeka Uygulaması Çalıştayı''

Prizma Yazılım AŞ. ve Başkentgaz A.Ş. İş birliğiyle ''Dijital Proje Hazırlama ve Onay Programında Yapay Zeka Uygulaması Çalıştayı'' 7-8 Ekim 2023 tarihlerinde Prizma Yazılım A.Ş. ev sahipliğinde Denizli’de gerçekleştirildi.

Çalıştaya, Başkentgaz A.Ş., proje onay ve tesisat kontrol mühendisleri, Prizma Yazılım A.Ş., yazılım geliştirme birimi, GasLine 3D ve Gasline Industry iş geliştirme uzmanı ve GasLine destek ekipleri tam kadro olarak katılım sağladı.​ Çalıştayın odak noktası, iç tesisat projeleri üzerinden gerçekleştirilen çalışmalarla şekillendi. Proje onay işleminde ret kriterleri üzerinden yeni kontroller, İlave algoritmalar ve akıllandırılmış adımlar üzerinde karşılıklı görüş ve öneriler paylaşıldı. Bu süreçlerin geliştirilmesiyle sertifikalı firmaların performanslarının artırılması hedeflendi. Aynı zamanda, proje retlerinden kaynaklanan zaman kaybının minimize edilerek süreçlerin en kısa sürede tamamlanması önemle vurgulandı. Bu geliştirmelerin neticesinde doğalgaz abonesine sağlanan hizmetin daha hızlı olması amaçlandı. Çalıştay sonuç raporunda; Prizma Yazılım A.Ş. İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Güllü GÜRSOY ve Başkentgaz İç Tesisat Müdürü Mustafa COŞKUN, dijitalleşmede yeni bir adım atıldığını ve sektörün tüm taraflarına faydalar sağlayacağını ifade ettiler. Çalıştay sonrası; Katılımcılar, gerçekleştirilen Pamukkale gezisi ve Teleferik ziyareti ile Denizli’nin tarihi ve turistik dokusunu daha yakından keşfetme fırsatı buldular. Pamukkale’nin eşsiz beyaz traverten terasları ve antik kalıntıları, katılımcılara tarihin derinliklerine bir yolculuk yapma şansı verirken, Teleferik ziyareti ise şehrin muazzam manzarasını kuşbakışı görmelerine imkan tanıdı.
Prizma Yazılım AŞ. ve Başkentgaz A.Ş. İş birliğiyle ''Dijital Proje Hazırlama ve Onay Programında Yapay Zeka Uygulaması Çalıştayı'' 7-8 Ekim 2023 tarihlerinde Prizma Yazılım A.Ş. ev sahipliğinde Denizli’de gerçekleştirildi.

Çalıştaya, Başkentgaz A.Ş., proje onay ve tesisat kontrol mühendisleri, Prizma Yazılım A.Ş., yazılım geliştirme birimi, GasLine 3D ve Gasline Industry iş geliştirme uzmanı ve GasLine destek ekipleri tam kadro olarak katılım sağladı.​

Çalıştayın odak noktası, iç tesisat projeleri üzerinden gerçekleştirilen çalışmalarla şekillendi. Proje onay işleminde ret kriterleri üzerinden yeni kontroller, İlave algoritmalar ve akıllandırılmış adımlar üzerinde karşılıklı görüş ve öneriler paylaşıldı.

Bu süreçlerin geliştirilmesiyle sertifikalı firmaların performanslarının artırılması hedeflendi. Aynı zamanda, proje retlerinden kaynaklanan zaman kaybının minimize edilerek süreçlerin en kısa sürede tamamlanması önemle vurgulandı. Bu geliştirmelerin neticesinde doğalgaz abonesine sağlanan hizmetin daha hızlı olması amaçlandı.

Çalıştay sonuç raporunda; Prizma Yazılım A.Ş. İcradan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Güllü GÜRSOY ve Başkentgaz İç Tesisat Müdürü Mustafa COŞKUN, dijitalleşmede yeni bir adım atıldığını ve sektörün tüm taraflarına faydalar sağlayacağını ifade ettiler.

Çalıştay sonrası; Katılımcılar, gerçekleştirilen Pamukkale gezisi ve Teleferik ziyareti ile Denizli’nin tarihi ve turistik dokusunu daha yakından keşfetme fırsatı buldular. Pamukkale’nin eşsiz beyaz traverten terasları ve antik kalıntıları, katılımcılara tarihin derinliklerine bir yolculuk yapma şansı verirken, Teleferik ziyareti ise şehrin muazzam manzarasını kuşbakışı görmelerine imkan tanıdı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.