Qatargas, Japonya'ya 3 Bininci LNG Kargo Teslimatını Gerçekleştirdi

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 16.07.2019 - 10:25, Güncelleme: 16.07.2019 - 10:25 2855+ kez okundu.
 

Qatargas, Japonya'ya 3 Bininci LNG Kargo Teslimatını Gerçekleştirdi

Katar Gaz Şirketi (Qatargas), Japonya'ya 3 bininci sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) kargo teslimatını gerçekleştirdi.

Katar Gaz Şirketi (Qatargas), Japonya'ya 3 bininci sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) kargo teslimatını gerçekleştirdi. Qatargas'dan yapılan açıklamaya göre, 10 Ocak 1997 tarihinde Kawagoe LNG Terminaline ilk teslimattan bu güne Japonya'ya 3 bin LNG kargosunun başarıyla teslim edildiği belirtildi.   Qatargas Başkanı Saad Sherida, "Japonya'ya 3 bininci LNG teslimatını  gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Japonya'daki müşterimize  yapılan ilk teslimatın ardından geçen 20 yılda bu önemli dönüm noktası.Dünyanın en büyük LNG üreticisi olan Katar, LNG'yi dünyanın her  yerindeki müşterilerimize güvenli ve güvenilir bir şekilde ulaştırma  taahhüdünde bulunuyor." dedi.   135 bin metreküp kapasiteli geleneksel bir LNG gemisi olan “Al Jasra” ile taşınan 3 bininci LNG kargosu, Chubu Electric ve Tokyo Electric'in ortak girişimi olan JERA'ya teslim edildi. 
Katar Gaz Şirketi (Qatargas), Japonya'ya 3 bininci sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) kargo teslimatını gerçekleştirdi.

Katar Gaz Şirketi (Qatargas), Japonya'ya 3 bininci sıvılaştırılmış doğalgaz (LNG) kargo teslimatını gerçekleştirdi. Qatargas'dan yapılan açıklamaya göre, 10 Ocak 1997 tarihinde Kawagoe LNG Terminaline ilk teslimattan bu güne Japonya'ya 3 bin LNG kargosunun başarıyla teslim edildiği belirtildi.

 

Qatargas Başkanı Saad Sherida, "Japonya'ya 3 bininci LNG teslimatını  gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyuyoruz. Japonya'daki müşterimize  yapılan ilk teslimatın ardından geçen 20 yılda bu önemli dönüm noktası.Dünyanın en büyük LNG üreticisi olan Katar, LNG'yi dünyanın her  yerindeki müşterilerimize güvenli ve güvenilir bir şekilde ulaştırma  taahhüdünde bulunuyor." dedi.

 

135 bin metreküp kapasiteli geleneksel bir LNG gemisi olan “Al Jasra” ile taşınan 3 bininci LNG kargosu, Chubu Electric ve Tokyo Electric'in ortak girişimi olan JERA'ya teslim edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.