Quasar İstanbul'un Enerjisi FG Wilson Jeneratörleri İle Bitmeyecek

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 2142+ kez okundu.
 

Quasar İstanbul'un Enerjisi FG Wilson Jeneratörleri İle Bitmeyecek

İstanbul'da uluslararası kültürlerin, sanatın, insanların buluştuğu bir merkez olarak tasarlanan, dünyanın ve Türkiye'nin ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul'un kesintisiz enerji ihtiyacını özel proje tasarımıyla FG Wilson Türkiye sağlayacak.

İstanbul’da uluslararası kültürlerin, sanatın, insanların buluştuğu bir merkez olarak tasarlanan, dünyanın ve Türkiye’nin ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul’un kesintisiz enerji ihtiyacını özel proje tasarımıyla FG Wilson Türkiye sağlayacak. Viatrans A.Ş. – Meydanbey ortak girişimi tarafından Mecidiyeköy’de yapılan Quasar İstanbul, Avrupa ve Asya’nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor. FG Wilson Türkiye ve Bölge CEO’su Köksal ER: “Quasar İstanbul gibi megapol İstanbul’da şehir hayatının gece gündüz yoğun şekilde aktığı bir merkezde yer alan karma yaşam projelerinde enerjinin kesintisiz temini büyük önem taşır. Hem otel, mağazalar ve sanat galerisi ziyaretçileri, hem ofisleri kullanan şirketler ve çalışanlar hem de rezidanslarda yaşayanlar için FG Wilson markası bir teminattır. Geçtiğimiz yıl cumhuriyet tarihimizin en büyük yatırımlarından Yavuz Sultan Selim Köprüsü başta olmak üzere pek çok projenin enerji ihtiyacını kesintisiz sağlayacak jeneratör sistemlerimizle markamızın güvencesi altına aldık. FG Wilson Türkiye olarak ülkemizin ve bölgenin en büyük ve global projelerinin kesintisiz enerjisini temin etmekten gurur duyuyoruz. Qasar İstanbul projesine başarılar diliyoruz.” dedi. 
İstanbul'da uluslararası kültürlerin, sanatın, insanların buluştuğu bir merkez olarak tasarlanan, dünyanın ve Türkiye'nin ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul'un kesintisiz enerji ihtiyacını özel proje tasarımıyla FG Wilson Türkiye sağlayacak.

İstanbul’da uluslararası kültürlerin, sanatın, insanların buluştuğu bir merkez olarak tasarlanan, dünyanın ve Türkiye’nin ilk metalüks gayrimenkul projesi Quasar İstanbul’un kesintisiz enerji ihtiyacını özel proje tasarımıyla FG Wilson Türkiye sağlayacak. Viatrans A.Ş. – Meydanbey ortak girişimi tarafından Mecidiyeköy’de yapılan Quasar İstanbul, Avrupa ve Asya’nın en iyi sanat, kültür ve lüks yaşam merkezi olmayı hedefliyor.

FG Wilson Türkiye ve Bölge CEO’su Köksal ER: “Quasar İstanbul gibi megapol İstanbul’da şehir hayatının gece gündüz yoğun şekilde aktığı bir merkezde yer alan karma yaşam projelerinde enerjinin kesintisiz temini büyük önem taşır. Hem otel, mağazalar ve sanat galerisi ziyaretçileri, hem ofisleri kullanan şirketler ve çalışanlar hem de rezidanslarda yaşayanlar için FG Wilson markası bir teminattır. Geçtiğimiz yıl cumhuriyet tarihimizin en büyük yatırımlarından Yavuz Sultan Selim Köprüsü başta olmak üzere pek çok projenin enerji ihtiyacını kesintisiz sağlayacak jeneratör sistemlerimizle markamızın güvencesi altına aldık. FG Wilson Türkiye olarak ülkemizin ve bölgenin en büyük ve global projelerinin kesintisiz enerjisini temin etmekten gurur duyuyoruz. Qasar İstanbul projesine başarılar diliyoruz.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.