Schneider Electric, Arena Bilgisayar ile Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

DÜNYADAN (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 20.03.2020 - 09:37, Güncelleme: 20.03.2020 - 09:37 2973+ kez okundu.
 

Schneider Electric, Arena Bilgisayar ile Distribütörlük Anlaşması İmzaladı

Schneider Electric’in 2007’de bünyesine kattığı APC’nin Türkiye’deki distribütörü Arena Bilgisayar oldu.

Schneider Electric’in 2007’de bünyesine kattığı APC, Türkiye’deki faaliyetleri kapsamında önde gelen  teknoloji ürünleri tedarikçi ve tedarik zinciri yönetimi  sağlayıcılarından Arena Bilgisayar ile distribütörlük anlaşması  imzaladı.   APC by Schneider Electric, dünya çapında ilklere imza atan  yenilikçi çözümleri ile kesintisiz güç kaynaklarından, hassas soğutma  cihazlarına, kabinlerden veri merkezi yönetim yazılımına kadar çok  geniş bir ürün gamına sahip. Anlaşma kapsamında Arena Bilgisayar, Türkiye’de güç ve IT altyapılarında dönüşüm yaratan bu ürünleri 10.000'in üzerinde aktif satış noktasıyla son kullanıcılarla  buluşturacak. Veri merkezi aktif elemanları olan server, storage ve  network ekipmanlarının yanı sıra tüm APC Data Center alt yapı  ürünlerini de portföyüne ekleyerek, veri merkezleri için uçtan uca  çözüm sunacak.   1991'de İstanbul'da kurulan ve 400’ü aşkın dünya markasının  temsilciğini üstlenen Arena Bilgisayar, Türkiye'nin önde gelen  teknoloji ürünleri tedarikçi ve tedarik zinciri yönetimi  sağlayıcılarından biridir.   Yeni anlaşma kapsamında APC by Schneider Electric ürünlerini 7x24  erişim imkanları, fiyat ve ödeme esneklikleri, lojistik, teknik  danışmanlık ve destek hizmetleri ile güçlü bir değere dönüştürecek. Bu  stratejik iş birliği ile iki şirket, müşterilerinin IT  gereksinimlerine özel ve farklı yaklaşımlar oluştururken, geniş  partner ağı ile hızlı bir operasyonel süreç sağlayacak. Tüm dağıtım  kanallarındaki tedarikçi ve iş ortaklarının işlerini geliştirmelerine  ve müşterilerinin ihtiyaç duydukları en yeni teknoloji ürünlerine  kolaylıkla ulaşabilmelerine olanak sunacak.
Schneider Electric’in 2007’de bünyesine kattığı APC’nin Türkiye’deki distribütörü Arena Bilgisayar oldu.

Schneider Electric’in 2007’de bünyesine kattığı APC, Türkiye’deki faaliyetleri kapsamında önde gelen  teknoloji ürünleri tedarikçi ve tedarik zinciri yönetimi  sağlayıcılarından Arena Bilgisayar ile distribütörlük anlaşması  imzaladı.

 

APC by Schneider Electric, dünya çapında ilklere imza atan  yenilikçi çözümleri ile kesintisiz güç kaynaklarından, hassas soğutma  cihazlarına, kabinlerden veri merkezi yönetim yazılımına kadar çok  geniş bir ürün gamına sahip. Anlaşma kapsamında Arena Bilgisayar, Türkiye’de güç ve IT altyapılarında dönüşüm yaratan bu ürünleri 10.000'in üzerinde aktif satış noktasıyla son kullanıcılarla  buluşturacak. Veri merkezi aktif elemanları olan server, storage ve  network ekipmanlarının yanı sıra tüm APC Data Center alt yapı  ürünlerini de portföyüne ekleyerek, veri merkezleri için uçtan uca  çözüm sunacak.

 

1991'de İstanbul'da kurulan ve 400’ü aşkın dünya markasının  temsilciğini üstlenen Arena Bilgisayar, Türkiye'nin önde gelen  teknoloji ürünleri tedarikçi ve tedarik zinciri yönetimi  sağlayıcılarından biridir.

 

Yeni anlaşma kapsamında APC by Schneider Electric ürünlerini 7x24  erişim imkanları, fiyat ve ödeme esneklikleri, lojistik, teknik  danışmanlık ve destek hizmetleri ile güçlü bir değere dönüştürecek. Bu  stratejik iş birliği ile iki şirket, müşterilerinin IT  gereksinimlerine özel ve farklı yaklaşımlar oluştururken, geniş  partner ağı ile hızlı bir operasyonel süreç sağlayacak. Tüm dağıtım  kanallarındaki tedarikçi ve iş ortaklarının işlerini geliştirmelerine  ve müşterilerinin ihtiyaç duydukları en yeni teknoloji ürünlerine  kolaylıkla ulaşabilmelerine olanak sunacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.