Schneider Electric, Sürdürülebilirlik Hedefi Doğrultusunda 10 Üzerinden 7,77 Puan Elde Etti

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.03.2020 - 10:01, Güncelleme: 06.03.2020 - 10:01 2938+ kez okundu.
 

Schneider Electric, Sürdürülebilirlik Hedefi Doğrultusunda 10 Üzerinden 7,77 Puan Elde Etti

Schneider Electric, 2020 yılı sonunda 10 üzerinden 9 puan alma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyerek, 2019 yılı sonunda 10 üzerinden 7,77 puan elde etti.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında  uzman olan Schneider Electric, 2018 - 2020 arasındaki iddialı  sürdürülebilirlik taahhütleri konusundaki ilerlemeyi ölçen Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi'nden 21 gösterge sonuçlarını açıkladı. Yılın  her çeyreğinde yayınlanan bu ölçek, COP 21 taahhütleri ve Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Gelişme Hedefleri doğrultusunda hazırlandı. Bağımsız bir denetçi tarafından onaylanan Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi kapsamında şirket, 2019 yılı sonunda 10 üzerinden 7 puan alma  hedefini, 7,77 puanla aştı.   Schneider Electric Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı Gilles Vermot Desroches yayınlanan son rapora dair şunları dile getirdi  "Şu  anda iki yıl önce verdiğimiz sözlerin meyvelerini topluyoruz. Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi  İklim, Döngüsel Ekonomi, Sağlık ve Eşitlik, Etik ve Gelişim gibi farklı ve kompleks konularda daha  sürdürülebilir bir dünya için hızlı ve yenilikçi değişimlerin mümkün  olduğunu gösteriyor. Dünyanın her yerindeki ekiplerimizin ve iş  ortaklarımızın ortak hedefimize katkıda bulunmak konusundaki bağlılığı  mutluluk verici. Bu ortak hedefler özellikle şirket dışındaki uzmanlar  tarafından teyit edildiği için doğru yolda olduğumuzdan eminim. Bu yıl  bizim için bir mihenk taşı olacak çünkü kendimizi iddialı bir hedefe  ulaşmaya zorluyoruz ve BM Sürdürülebilir Gelişme Hedefleri  doğrultusunda Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi 2021-2025 için  hissedarlarımızı yeni programlar tanımlamamıza yardımcı olmaya davet  ediyoruz.”
Schneider Electric, 2020 yılı sonunda 10 üzerinden 9 puan alma hedefi doğrultusunda emin adımlarla ilerleyerek, 2019 yılı sonunda 10 üzerinden 7,77 puan elde etti.

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümünde dünya çapında  uzman olan Schneider Electric, 2018 - 2020 arasındaki iddialı  sürdürülebilirlik taahhütleri konusundaki ilerlemeyi ölçen Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi'nden 21 gösterge sonuçlarını açıkladı. Yılın  her çeyreğinde yayınlanan bu ölçek, COP 21 taahhütleri ve Birleşmiş Milletler Sürdürülebilir Gelişme Hedefleri doğrultusunda hazırlandı. Bağımsız bir denetçi tarafından onaylanan Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi kapsamında şirket, 2019 yılı sonunda 10 üzerinden 7 puan alma  hedefini, 7,77 puanla aştı.

 

Schneider Electric Sürdürülebilirlik Başkan Yardımcısı Gilles Vermot Desroches yayınlanan son rapora dair şunları dile getirdi  "Şu  anda iki yıl önce verdiğimiz sözlerin meyvelerini topluyoruz. Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi  İklim, Döngüsel Ekonomi, Sağlık ve Eşitlik, Etik ve Gelişim gibi farklı ve kompleks konularda daha  sürdürülebilir bir dünya için hızlı ve yenilikçi değişimlerin mümkün  olduğunu gösteriyor. Dünyanın her yerindeki ekiplerimizin ve iş  ortaklarımızın ortak hedefimize katkıda bulunmak konusundaki bağlılığı  mutluluk verici. Bu ortak hedefler özellikle şirket dışındaki uzmanlar  tarafından teyit edildiği için doğru yolda olduğumuzdan eminim. Bu yıl  bizim için bir mihenk taşı olacak çünkü kendimizi iddialı bir hedefe  ulaşmaya zorluyoruz ve BM Sürdürülebilir Gelişme Hedefleri  doğrultusunda Schneider Sürdürülebilirlik Etkisi 2021-2025 için  hissedarlarımızı yeni programlar tanımlamamıza yardımcı olmaya davet  ediyoruz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.