Schneider Electric'te Üst Düzey Atama

ŞİRKET 07.05.2024 - 12:52, Güncelleme: 07.05.2024 - 12:54 3351 kez okundu.
 

Schneider Electric'te Üst Düzey Atama

Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, Mahmut Dede’nin Türkiye Ülke Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığını duyurdu.

1 Mayıs 2024 tarihi itibariyle yeni görevine başlayan Mahmut Dede, müşteri odaklı stratejiler geliştirerek pazardaki rekabetçi konumunu güçlendirme, yeni pazar fırsatlarını keşfetme ve satış performansını artırma görevini üstlendi. Ayrıca, mevcut müşteri ilişkilerini güçlendirerek müşteri memnuniyetini artırmak ve uzun vadeli müşteri bağlılığını sağlamlaştırmak gibi birçok konuya liderlik edecek. Alanında 15 yılı aşkın tecrübeye sahip olan ve 2011 yılından bu yana Schneider Electric'te görev alan Dede, Ülke Satış Genel Müdür Yardımcılığının öncesinde son olarak 2021 yılından beri Servisler ekibine liderlik ederek, Servisler İş Biriminin büyümesine ve stratejik olarak konumlanmasına önemli katkılar sağladı.  Dede, İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdikten sonra 2008 senesinde Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2009 senesinde ETH Üniversitesi’nde Yönetim, Teknoloji ve Ekonomi programını tamamladı.   
Enerji yönetimi ve otomasyonun dijital dönüşümüne liderlik eden Schneider Electric, Mahmut Dede’nin Türkiye Ülke Satış Genel Müdür Yardımcısı olarak atandığını duyurdu.

1 Mayıs 2024 tarihi itibariyle yeni görevine başlayan Mahmut Dede, müşteri odaklı stratejiler geliştirerek pazardaki rekabetçi konumunu güçlendirme, yeni pazar fırsatlarını keşfetme ve satış performansını artırma görevini üstlendi. Ayrıca, mevcut müşteri ilişkilerini güçlendirerek müşteri memnuniyetini artırmak ve uzun vadeli müşteri bağlılığını sağlamlaştırmak gibi birçok konuya liderlik edecek.

Alanında 15 yılı aşkın tecrübeye sahip olan ve 2011 yılından bu yana Schneider Electric'te görev alan Dede, Ülke Satış Genel Müdür Yardımcılığının öncesinde son olarak 2021 yılından beri Servisler ekibine liderlik ederek, Servisler İş Biriminin büyümesine ve stratejik olarak konumlanmasına önemli katkılar sağladı. 

Dede, İstanbul Erkek Lisesi’ni bitirdikten sonra 2008 senesinde Boğaziçi Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. 2009 senesinde ETH Üniversitesi’nde Yönetim, Teknoloji ve Ekonomi programını tamamladı. 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.