Sepaş Enerji’den EÜAŞ’a Ziyaret

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 18.09.2019 - 14:46, Güncelleme: 18.09.2019 - 14:55 2357+ kez okundu.
 

Sepaş Enerji’den EÜAŞ’a Ziyaret

Sepaş Enerji’nin heyeti, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ni (EÜAŞ) ziyaret etti.

Sepaş Enerji Tedarik ve Regülasyon Direktörü Remezan Arslan, Regülasyon Müdürü Gülfin Aydın ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Muhsine Küçük, amacıyla Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ni (EÜAŞ) ziyaret etti. Ziyaret sırasında  elektrik piyasası üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından Sepaş Enerji tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına  çok sayıda EÜAŞ çalışanı katılım gösterirken, sunumu Sepaş Enerji Enerji Dengeleme Sorumlusu Tayfun Çetin gerçekleştirdi.   Bilgilendirme toplantısı sırasında konuşan Enerji Tedarik ve Regülasyon Direktörü Remezan Arslan, “Sizlerin de bildiği gibi enerji  sektörü oldukça dinamik bir sektör. Tecrübemizi bilgimiz ve  uzmanlığımızla birleştirip sizinle paylaşmaya geldik. Bu tarz  bilgilendirme çalışmalarımız devam edecek. Bu sinerjinin iki tarafın  da yararına olacağına inanıyorum” dedi.
Sepaş Enerji’nin heyeti, fikir alışverişinde bulunmak amacıyla Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ni (EÜAŞ) ziyaret etti.

Sepaş Enerji Tedarik ve Regülasyon Direktörü Remezan Arslan, Regülasyon Müdürü Gülfin Aydın ve Kurumsal İletişim Sorumlusu Muhsine Küçük, amacıyla Elektrik Üretim Anonim Şirketi’ni (EÜAŞ) ziyaret etti. Ziyaret sırasında  elektrik piyasası üzerinde fikir alışverişinde bulunuldu. Ardından Sepaş Enerji tarafından gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısına  çok sayıda EÜAŞ çalışanı katılım gösterirken, sunumu Sepaş Enerji Enerji Dengeleme Sorumlusu Tayfun Çetin gerçekleştirdi.

 

Bilgilendirme toplantısı sırasında konuşan Enerji Tedarik ve Regülasyon Direktörü Remezan Arslan, “Sizlerin de bildiği gibi enerji  sektörü oldukça dinamik bir sektör. Tecrübemizi bilgimiz ve  uzmanlığımızla birleştirip sizinle paylaşmaya geldik. Bu tarz  bilgilendirme çalışmalarımız devam edecek. Bu sinerjinin iki tarafın  da yararına olacağına inanıyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.