Siemens Gamesa Türkiye'ye 37 Rüzgar Türbini Sağlayacak

GÜNCEL (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 20:11, Güncelleme: 25.05.2019 - 20:11 2969+ kez okundu.
 

Siemens Gamesa Türkiye'ye 37 Rüzgar Türbini Sağlayacak

Siemens Gamesa Yenilenebilir Enerji (SGRE) Türkiye'deki iki rüzgar projesi için kapasitesi 125 MW'den büyük rüzgar türbini tedarik edecek.

SGRE, İsveç, Norveç, Almanya ve Türkiye'de toplam 263 megawattlık (MW) yeni onshore rüzgar projesi tedariği ile piyasadaki güçlü pozisyonunu devam ettiriyor.  Siemens Gamesa Kuzey Avrupa'da toplam kapasitesi 137 MW olan 34 rüzgar türbinini  müşterileri Arise, Eolus ve Saxovent'e sağlayacak. Siemens Gamesa İsveç'te Arise Windpower AB ile toplam 82 MW kapasiteye sahip 20 türbin tedarik etmek için anlaşma imzaladı. Bu rüzgar türbinlerinin on bir tanesi Bröcklingberget’e ve diğer dokuzunda Enviksberget'de kurulacak. Her iki proje de 20 yıllık bir işletme ve bakım hizmeti anlaşmasıyla 2019 sonbaharında devreye alınacaktır. Siemens Gamesa Norveç’in Stavanger'in güneyindeki Stigafjellet Rüzgar Çiftliği için toplam 30 MW kapasiteli yedi türbin ile Eolus Vind AB'yi sunacak. Rüzgar çiftliği beş yıllık tam hizmet sözleşmesiyle, 2020 yılında devreye alınacaktır. Siemens Gamesa Almanya'nın Mautitz Süd rüzgar parkı için Saxovent şirketine toplam 25 MW'tan fazla kapasiteye sahip yedi rüzgar türbini tedarik edecek. Danimarka'da üretilecek olan türbinler, 20 yıllık tam işletme ve bakım hizmeti sözleşmesiyle Aralık 2018'de devreye alınacak. Türkiye'de ise Afken Yenilenebilir Enerji AŞ'ye kapasitesi 125 MW'den  daha büyük 37 rüzgar türbini tedarik edecek.  Ayrıca şirket türbinlerinin 2,3 ile 4,1 MW performans aralığında olduğunu  belirtti.
Siemens Gamesa Yenilenebilir Enerji (SGRE) Türkiye'deki iki rüzgar projesi için kapasitesi 125 MW'den büyük rüzgar türbini tedarik edecek.

SGRE, İsveç, Norveç, Almanya ve Türkiye'de toplam 263 megawattlık (MW) yeni onshore rüzgar projesi tedariği ile piyasadaki güçlü pozisyonunu devam ettiriyor. 

Siemens Gamesa Kuzey Avrupa'da toplam kapasitesi 137 MW olan 34 rüzgar türbinini  müşterileri Arise, Eolus ve Saxovent'e sağlayacak.

Siemens Gamesa İsveç'te Arise Windpower AB ile toplam 82 MW kapasiteye sahip 20 türbin tedarik etmek için anlaşma imzaladı. Bu rüzgar türbinlerinin on bir tanesi Bröcklingberget’e ve diğer dokuzunda Enviksberget'de kurulacak. Her iki proje de 20 yıllık bir işletme ve bakım hizmeti anlaşmasıyla 2019 sonbaharında devreye alınacaktır.

Siemens Gamesa Norveç’in Stavanger'in güneyindeki Stigafjellet Rüzgar Çiftliği için toplam 30 MW kapasiteli yedi türbin ile Eolus Vind AB'yi sunacak. Rüzgar çiftliği beş yıllık tam hizmet sözleşmesiyle, 2020 yılında devreye alınacaktır.

Siemens Gamesa Almanya'nın Mautitz Süd rüzgar parkı için Saxovent şirketine toplam 25 MW'tan fazla kapasiteye sahip yedi rüzgar türbini tedarik edecek. Danimarka'da üretilecek olan türbinler, 20 yıllık tam işletme ve bakım hizmeti sözleşmesiyle Aralık 2018'de devreye alınacak.

Türkiye'de ise Afken Yenilenebilir Enerji AŞ'ye kapasitesi 125 MW'den  daha büyük 37 rüzgar türbini tedarik edecek. 

Ayrıca şirket türbinlerinin 2,3 ile 4,1 MW performans aralığında olduğunu  belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.