Siemens Sanat, Genç Sanatçıları Destekliyor

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:55, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:55 2306+ kez okundu.
 

Siemens Sanat, Genç Sanatçıları Destekliyor

Siemens Sanat tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen "Sınırlar Yörüngeler 18" yarışmasında ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan eserler 27 Ocak 2017 tarihine kadar Karaköy Tütün Deposu'nda ücretsiz olarak gezilebilecek.

Türkiye'de güncel sanatın önemli platformlarından biri olan Siemens Sanat tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen “Sınırlar Yörüngeler 18” yarışmasında ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan eserler 27 Ocak 2017 tarihine kadar Karaköy Tütün Deposu’nda ücretsiz olarak gezilebilecek. Sanatseverler, 2007 yılından beri genç sanatçıları desteklemek amacıyla Siemens Sanat tarafından düzenlenen “Sınırlar Yörüngeler 18” yarışmasında 8 Aralık günü ödül alan Eda Aslan, Şeyma İnci ve Didem Erbaş & Eren Sulamacı’nın eserlerini ve sergilenme hakkı kazanan eserleri görme imkanı bulacaklar. Karaköy Tütün Deposu’nda düzenlenecek olan “Sınırlar Yörüngeler 18” sergisi, 27 Ocak 2017 tarihine kadar, Salı ve Pazar, 11.00’den 19.00’a kadar gezilebilecek.
Siemens Sanat tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen "Sınırlar Yörüngeler 18" yarışmasında ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan eserler 27 Ocak 2017 tarihine kadar Karaköy Tütün Deposu'nda ücretsiz olarak gezilebilecek.

Türkiye'de güncel sanatın önemli platformlarından biri olan Siemens Sanat tarafından bu yıl onuncusu düzenlenen “Sınırlar Yörüngeler 18” yarışmasında ödül alan ve sergilenmeye hak kazanan eserler 27 Ocak 2017 tarihine kadar Karaköy Tütün Deposu’nda ücretsiz olarak gezilebilecek.

Sanatseverler, 2007 yılından beri genç sanatçıları desteklemek amacıyla Siemens Sanat tarafından düzenlenen “Sınırlar Yörüngeler 18” yarışmasında 8 Aralık günü ödül alan Eda Aslan, Şeyma İnci ve Didem Erbaş & Eren Sulamacı’nın eserlerini ve sergilenme hakkı kazanan eserleri görme imkanı bulacaklar.

Karaköy Tütün Deposu’nda düzenlenecek olan “Sınırlar Yörüngeler 18” sergisi, 27 Ocak 2017 tarihine kadar, Salı ve Pazar, 11.00’den 19.00’a kadar gezilebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.