Teksan Jeneratör, Komatek 2017'nin Enerji Sponsoru Oldu

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:56, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:56 3092+ kez okundu.
 

Teksan Jeneratör, Komatek 2017'nin Enerji Sponsoru Oldu

Teksan Jeneratör, 03-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Komatek 2017- 15. Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı'na enerji sponsoru oldu.

Teksan Jeneratör, 03-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Komatek 2017- 15. Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı’na enerji sponsoru oldu. Fuarda ürün gamında yer alan birçok ürünü sergileyen Teksan Jeneratör, şebekenin olmadığı alanlarda ve inşaat projelerinde sıklıkla tercih edilen yerli motorlu LED aydınlatma kulesi ve Teksan Mini markalı portatif jeneratör grupları ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü. 120’den fazla ülkeye ihracat yapan Teksan Jeneratör, yeni ürünü yüzde 100 yerli aydınlatma kulesi ile Komatek 2017’nin ilgi odağı oldu. Kendi kategorisinde dünyada bir ilk olan küçük aydınlatma kulesi, yüzde 40 daha az yakıtla yüzde 55 daha fazla aydınlatma sağlıyor. Aydınlatma kuleleri özellikle elektrik enerjisinin olmadığı yerlerde, inşaat sahaları, yol, köprü projelerinin yapımı gibi pek çok alanda aydınlatma amacıyla kullanılıyor.  
Teksan Jeneratör, 03-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen Komatek 2017- 15. Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı'na enerji sponsoru oldu.

Teksan Jeneratör, 03-07 Mayıs 2017 tarihleri arasında Ankara Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen Komatek 2017- 15. Uluslararası İş ve İnşaat Makine, Teknoloji ve Ekipmanları İhtisas Fuarı’na enerji sponsoru oldu.

Fuarda ürün gamında yer alan birçok ürünü sergileyen Teksan Jeneratör, şebekenin olmadığı alanlarda ve inşaat projelerinde sıklıkla tercih edilen yerli motorlu LED aydınlatma kulesi ve Teksan Mini markalı portatif jeneratör grupları ile ziyaretçilerden yoğun ilgi gördü.

120’den fazla ülkeye ihracat yapan Teksan Jeneratör, yeni ürünü yüzde 100 yerli aydınlatma kulesi ile Komatek 2017’nin ilgi odağı oldu. Kendi kategorisinde dünyada bir ilk olan küçük aydınlatma kulesi, yüzde 40 daha az yakıtla yüzde 55 daha fazla aydınlatma sağlıyor. Aydınlatma kuleleri özellikle elektrik enerjisinin olmadığı yerlerde, inşaat sahaları, yol, köprü projelerinin yapımı gibi pek çok alanda aydınlatma amacıyla kullanılıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.