Tosçelik, TANAP Proje Teslimatını Tamamladı

YENİLENEBİLİR ENERJİ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.05.2019 - 19:56, Güncelleme: 25.05.2019 - 19:56 2389+ kez okundu.
 

Tosçelik, TANAP Proje Teslimatını Tamamladı

TANAP'ın ana boru tedarikçisi Tosçelik Spiral Boru, proje teslimatlarını tamamlayan ilk Türk boru üreticisi oldu.

Tosyalı Holding çatısı altındaki Tosçelik Spiral Boru, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nde (TANAP) mart ayı itibariyle 475 km boru teslim ederek taahhüdünü zamanından önce tamamladı ve proje teslimatlarını bitirdi. Yaklaşık 475 km taahhüt ile TANAP’ın ana boru tedarikçisi olan Tosçelik, Türkiye’den alınacak boruların 3’te birinin üretimini tamamlayarak, TANAP’ta ipi göğüsleyen ilk Türk üreticisi oldu.
TANAP'ın ana boru tedarikçisi Tosçelik Spiral Boru, proje teslimatlarını tamamlayan ilk Türk boru üreticisi oldu.

Tosyalı Holding çatısı altındaki Tosçelik Spiral Boru, Trans Anadolu Doğal Gaz Boru Hattı Projesi'nde (TANAP) mart ayı itibariyle 475 km boru teslim ederek taahhüdünü zamanından önce tamamladı ve proje teslimatlarını bitirdi.

Yaklaşık 475 km taahhüt ile TANAP’ın ana boru tedarikçisi olan Tosçelik, Türkiye’den alınacak boruların 3’te birinin üretimini tamamlayarak, TANAP’ta ipi göğüsleyen ilk Türk üreticisi oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.