TREDAŞ Planlı Elektrik Kesintileri İptal Etti

ŞİRKET (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.03.2020 - 10:49, Güncelleme: 25.03.2020 - 10:49 3263+ kez okundu.
 

TREDAŞ Planlı Elektrik Kesintileri İptal Etti

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), korona virüs (Covid-19) salgını riskinin azaltılması kapsamında, “Evde Kal” çağrısına destek olmak için planlı elektrik kesintilerini erteledi.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), korona virüs (Covid-19)  salgını riskinin azaltılması kapsamında, “Evde Kal” çağrısına destek  olmak için planlı elektrik kesintilerini erteledi.   TREDAŞ, gerek çalışanlarının gerek ise iş ve işlemleri için  ziyaret eden müşterilerinin güvenliği için önleyici tedbirlerini  geçtiğimiz günlerde arttırmış ve hem çalışanları hem de müşterileri  ile paylaşmıştı. Ofis çalışanlarına da dönüşümlü evden çalışma sistemi  getiren TREDAŞ, son olarak aldığı önlemlerin yanında evde kalan  müşterileri için de yıl içindeki faaliyet programı çerçevesinde yer  alan planlı bakım ve yatırım çalışmalarını erteledi.   Acil durum kapsamında meydana gelebilecek arıza ve enerji  bağlantıları için yapılacak kesintiler haricindeki tüm planlı  kesintiler iptal olurken, arıza onarım ve bakım çalışanları da  herhangi bir olumsuzluğa karşı tam kadro sahada olacak.   Enerjinin güvenli ve sürekli iletilmesi için 7 gün 24 saat sahada  olan TREDAŞ, Türkiye’nin içinden geçtiği bu süreçte vatandaşlara da  evinde kalmaları yönünde çağrıda bulundu.  
Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), korona virüs (Covid-19) salgını riskinin azaltılması kapsamında, “Evde Kal” çağrısına destek olmak için planlı elektrik kesintilerini erteledi.

Trakya Elektrik Dağıtım A.Ş. (TREDAŞ), korona virüs (Covid-19)  salgını riskinin azaltılması kapsamında, “Evde Kal” çağrısına destek  olmak için planlı elektrik kesintilerini erteledi.

 

TREDAŞ, gerek çalışanlarının gerek ise iş ve işlemleri için  ziyaret eden müşterilerinin güvenliği için önleyici tedbirlerini  geçtiğimiz günlerde arttırmış ve hem çalışanları hem de müşterileri  ile paylaşmıştı. Ofis çalışanlarına da dönüşümlü evden çalışma sistemi  getiren TREDAŞ, son olarak aldığı önlemlerin yanında evde kalan  müşterileri için de yıl içindeki faaliyet programı çerçevesinde yer  alan planlı bakım ve yatırım çalışmalarını erteledi.

 

Acil durum kapsamında meydana gelebilecek arıza ve enerji  bağlantıları için yapılacak kesintiler haricindeki tüm planlı  kesintiler iptal olurken, arıza onarım ve bakım çalışanları da  herhangi bir olumsuzluğa karşı tam kadro sahada olacak.

 

Enerjinin güvenli ve sürekli iletilmesi için 7 gün 24 saat sahada  olan TREDAŞ, Türkiye’nin içinden geçtiği bu süreçte vatandaşlara da  evinde kalmaları yönünde çağrıda bulundu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.