TÜPRAŞ, Petrol Hareketleri Üretim Müdürü Serkan Can Oldu

ŞİRKET 10.01.2023 - 09:02, Güncelleme: 10.01.2023 - 15:49 3334+ kez okundu.
 

TÜPRAŞ, Petrol Hareketleri Üretim Müdürü Serkan Can Oldu

TÜPRAŞ, Petrol Hareketleri Üretim Müdürlüğüne Serkan Canı atadı.

Lisans eğitimini ODTÜ, yüksek lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesinde tamamlayan Serkan Can, kariyer hayatına Esetron Smart Robotechnologies şirketinde kurucu ortak olarak başlamıştır. 2012 yılından bugüne kadar Tüpraş’taki çalışma hayatında rafinerinin farklı departmanlarında görev aldıktan sonra bugün Petrol Hareketleri Üretim Müdürü olarak atanmıştır.
TÜPRAŞ, Petrol Hareketleri Üretim Müdürlüğüne Serkan Canı atadı.

Lisans eğitimini ODTÜ, yüksek lisans eğitimini Boğaziçi Üniversitesinde tamamlayan Serkan Can, kariyer hayatına Esetron Smart Robotechnologies şirketinde kurucu ortak olarak başlamıştır.

2012 yılından bugüne kadar Tüpraş’taki çalışma hayatında rafinerinin farklı departmanlarında görev aldıktan sonra bugün Petrol Hareketleri Üretim Müdürü olarak atanmıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.