Turizmcilerin GES Projelerine Finansman Desteği

ŞİRKET 05.12.2022 - 09:14, Güncelleme: 05.12.2022 - 09:14 1988+ kez okundu.
 

Turizmcilerin GES Projelerine Finansman Desteği

Reel sektöre desteğini artıran Kuveyt Türk ile Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği arasında, turizmcilerin, güneş enerji santrali projelerinde finansmana kolay ulaşmasını sağlayan iş birliği protokolü imzalandı.

Yenilenebilir enerji alanındaki finansman desteğini artıran Kuveyt Türk, bu alanda iş birliği protokolleri imzalamaya devam ediyor. Kuveyt Türk, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum’da faaliyet gösteren, otel, turistik tesisler ve işletmelerin çatı kuruluşu Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (BODER) ile leasing ve Güneş Enerjisi Santrali (GES) alanında iş birliğine gitti. Turizm alanında bir ilk olarak düzenlenen iş birliği protokolü, 2 Aralık 2022 Cuma günü BODER Genel Merkezi’nde Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz ve BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz tarafından imzalandı.  Arazi ve çatı GES projelerine finansman desteği sağlanmasına yönelik imzalanan protokolle, hem turizmciler finansal kiralama dahil birçok alanda finansmana daha kolay ulaşabilecek hem de yenilenebilir ve yeşil enerji alanında Bodrum’da artan talebe sürdürülebilir çözümler sunulmuş olacak. İş birliği kapsamında, leasing ile arazi ve çatı GES kurulumu için finansman talebinde bulunan turizmciler, özel şartlarda finansman başvurusunda bulunmak üzere BODER tarafından Kuveyt Türk’e yönlendirilecek. Leasing ile öz tüketim amaçlı kurulacak arazi ve çatı GES’ler için gerekli koşulları sağlayan firmalara Kuveyt Türk tarafından uygun koşullarda finansman desteğinde bulunulacak.
Reel sektöre desteğini artıran Kuveyt Türk ile Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği arasında, turizmcilerin, güneş enerji santrali projelerinde finansmana kolay ulaşmasını sağlayan iş birliği protokolü imzalandı.

Yenilenebilir enerji alanındaki finansman desteğini artıran Kuveyt Türk, bu alanda iş birliği protokolleri imzalamaya devam ediyor. Kuveyt Türk, Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden Bodrum’da faaliyet gösteren, otel, turistik tesisler ve işletmelerin çatı kuruluşu Bodrum Turistik Otelciler, İşletmeciler ve Yatırımcılar Derneği (BODER) ile leasing ve Güneş Enerjisi Santrali (GES) alanında iş birliğine gitti. Turizm alanında bir ilk olarak düzenlenen iş birliği protokolü, 2 Aralık 2022 Cuma günü BODER Genel Merkezi’nde Kuveyt Türk KOBİ Bankacılığından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Abdurrahman Delipoyraz ve BODER Başkanı Ömer Faruk Dengiz tarafından imzalandı. 

Arazi ve çatı GES projelerine finansman desteği sağlanmasına yönelik imzalanan protokolle, hem turizmciler finansal kiralama dahil birçok alanda finansmana daha kolay ulaşabilecek hem de yenilenebilir ve yeşil enerji alanında Bodrum’da artan talebe sürdürülebilir çözümler sunulmuş olacak. İş birliği kapsamında, leasing ile arazi ve çatı GES kurulumu için finansman talebinde bulunan turizmciler, özel şartlarda finansman başvurusunda bulunmak üzere BODER tarafından Kuveyt Türk’e yönlendirilecek. Leasing ile öz tüketim amaçlı kurulacak arazi ve çatı GES’ler için gerekli koşulları sağlayan firmalara Kuveyt Türk tarafından uygun koşullarda finansman desteğinde bulunulacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazeteenerji.net sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.